barto-team Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich posiadaczy A4 ;-)
michol23 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Hej witam wszystkich na forum audi A4. Jestem posiadaczem Audi A4 z silnikiem diesla o mocy 90 KM
johny-b Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam jestem posiadaczem A4 avant 1.9 tdi AFN 96r.
Chimal Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Audi jeszcze nie mam ale noszę się z zamiarem kupna B6. Mam nadzieję ze dzięki temu forum poznam wiele szczegółów dotyczących tego auta.
Tolek_Bydgoszcz Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam! Tolek z Bydgoszczy z tej strony, napisalem rowniez UK, bo wlasnie nasze a4 stacjonuje w Hull - jezdzi nim ojciec. Zarejestrowalem sie bo mam pare pytan technicznych, a na innych forach albo nie potrafia albo nie chca odpowiedziec. Oprocz Audi poruszam sie jeszcze Seatem LeONem 1.9 TDi - popierdolka i Jetta A2 1.6d 3d - ktora zaczalem remontowac. Pozdrawiam P.S.zapraszam na regionalne forum www.vagkujawy.pl (jezeli link do innych for sa zakazane badz zle widziane prosze o pm wykasuje)
jakub1t Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam Za dwa dni odbieram moje A4 B5 TDI 90km , moje pierwsze spotkanie z marką Audi . Zobaczymy jak będzie się rozwijać nasza współpraca . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi