slaweq Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witaj Pytania zadajemy w odpowiednim dziale :th:
Musashi Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 witamy zapraszam do czestych odwieedzin
Musashi Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 witamy mam nadzieje ze spedzisz tu milo czas
muszkaA4 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jest mi niezmiernie miło zawitać do grona posiadaczy AUDI A4. W kilku słowach chciałbym przybliżyć Państwu swoją osobę, a mianowicie: - mieszkam we Wrocławiu i mam na imię Tomek. Od paru dni jestem posiadaczem AUDI model B7, rok 2005, z silniekiem 2.0 - 140 KM. Jeżeli ktoś ma jakieś ciekawostki o tym modelu to czekam na wiadomości. Pozdrawiam :th:
pre_pl Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 hej, z ciekawostek to pękające głowice spore spożycie oleju
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 hej, z ciekawostek to pękające głowice spore spożycie oleju toś go pocieszył ale to niestety prawda ... potwierdzam Witamy
OblatywacZ Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Cos o mnie: nazywam sie Lukasz mieszkam w Soninie koło Łańcuta Cos o moim autQ: Audi A4 1.8 97 r Witam wszystkich:)
pre_pl Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 hej, zapraszamy na spotkania trójmiejskie
Rekomendowane odpowiedzi