angela Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
angela Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
angela Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy Zapraszam do czynnego uczestnictwa w zyciu klubu
grafi Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy witamy zapraszamy do działu spoty pomorskie.
elmichalkw Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Na początku chciałbym wszystkich przywitać i pogratulować zawziętości w pracy przyczyniającej sie do rozwoju forum bo od razu widać ze prężnie działa. A teraz coś o mnie: mam 17 lat i w grudniu `08 dopiero będe rozpoczynał zdawać prawko.... Od dziecka moim konikiem jest motoryzacja szeroko pojęta ;] Ogólnie to jeszcze moge dodać że w garażu mojej rodziny narazie stoi Seat Cordoba `07 i MB 307 `90 jeżeli ktoś jest zainteresowany informacjami to prosze pytac, moge pomoc. Gdy Pan Bóg pozwoli to w czerwcu przyszłego roku powinienem zdać prawko i kupić swoje wymarzone Audi a4 b5, chciałbym już teraz zgłebiac tajemnice tego modelu więc rejestruje sie na forum. Licze na owocna współprace.... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi