Macqo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam o autku nic nie napisze jeszcze bo jestem w trakcie poszukiwania a4 1.9 w dieselku tak 96-97r do miesiąca myślę ze coś znajdę Pozdrawiam Wszystkich :>
angela Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
wiwixxx Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam Wszystkich. Nazywam sie Marcin, mam 25lat, pochodzę z Bydgoszczy. Od roku pracuje na kontrakcie w firmie elektronicznej w UK. Jeszcze tylko pól roku Od niedawna jestem posiadaczem AUDI A4 1,6 z 95roku, stąd moja obecność tutaj. Mam nadzieje że poznam tu mnóstwo sympatycznych ludzi oraz że poznam od podstaw tajniki A4. Jeszcze raz witam was bardzo serdecznie.
angela Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
arek.71 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam wszyskich posiadaczy oraz miłośników A-4.
stuff Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 witam wszystkich : audi a4 1.8T 150 KM avant quattro pozdrawiam :th:
Rekomendowane odpowiedzi