mariano1984 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 :> [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
pawel1104 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam serdecznie wszystkich. jestem świeżo po zakupie Audi A4 Avant 2,5TDI z 2005 roku. Dlatego że jest to moje pierwsze Audi w życiu liczę na pomoc doświadczonych kolegów. pozdrawiam Paweł
PIXI Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Przedstaw się i poczytaj regulamin :gwizdanie:
Ermac20 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. Jeszcze nie jestem posiadaczem Audi A4 ale nosze sie z kuonem auta i jestem na 99% pewny ze bedzie to wlasnie AUDI A4. Model z roku 2001-2003 napewno w sedanie. Przyznam sie szczerze ze jutro tj w sobote ide ogladac 4 sztuki, 2 z silnikiem 2,5tdi 180km ktory interesuje mnie najbardziej choc niewiem w sumei jakie sa prawdziwe opinie na jego temat, 1 szt z silnikiem 1,8t, no i 1szt z silnikiem 1,9tdi choc ten ma duzy przebieg. Mam nadzieje ze dokonam wlasciwego wybory i bede jak najzadziej korzystal z pomocy w sprawach technicznych. Wczesniej mialem Citroena C5 i bardzo ale to potfornie bardzo przeklinam ten samochod. Mam nadzieje ze teraz trafie pozadny egzmplarz ktory bedzie mi sluzyl dlugo. Pozdrawiam wszystkich. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
dickhead Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam ! Właśnie kupiłem Audi A4 2000 1.9 i chciałbym poznać to auto. Mam nadzieję, że mi pomożecie Pozdrawiam Wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi