Alona Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wita Was kolejna kobieta zakochana w swoim aucie Od tygodnia jeżdżę A4 B5 2,5 tdi oryginalnie 150 PS, natomiast po chipie ma już 180. :> Zakochana jestem mojej maszynie i mam nadzieję, że dzięki temu forum nauczę się robić wszystko aby moja audica śmigała jak najlepiej!! POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!!! Do napisania Alona
Hugo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy serdecznie kolejną kobietkę Miło , że do nas dołączyłaś.Zapraszamy do brania aktywnego udziału w tworzeniu klubu :th: Przy okazji zapraszamy też na zlot letni do Sobieszewa - daleko nie masz
angela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy kolejna kobiete na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam koleżankę bardzo miło piekną damę powitać
piotrek1998 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 [Radom] Witam wszystkich posiadaczy i miłosnikow Audi A4
angela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
devill_bull Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jeździłem różnymi autami, ale jak wsiadłem w Audi ... zakochałem się :th: Mam nadzieję, że poznam wielu ludzi, którzy podzielą się swoją wiedzą na temat marki Audi i pomogą w doprowadzeniu do ładu mojej A4 B5 2.5 Avant 99r. quattro. Pozdrawiam serdecznie.
angela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu forum :th:
walkenzi Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam.Dopiero co kupiłem A4 2,5 TDI 180 KM Quattro.Wydaje mi sie, że często będę potrzebował Waszej pomocy wiec chcę dolączyć do grona użytkowników audi.Będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdr Kamil
Bartass Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi i mam nadzieje że znajdę tu ciekawe informacje, pomoc i sam będę tej pomocy udzielał. Pozdrowienia !
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witaj na forum i dobra masz nadzieje bo same cieakwe informacje u Nas :th:
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy na zlot letni do Sobieszewa :th:
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy na spociki poznańskie
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy na spociki poznańskie :th:
Rekomendowane odpowiedzi