shane Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Teraz smigam Volvo V40 ale chcę zmienić na A4, znalazłem forum przypadkiem szukając ogłoszen w necie, no i co, pewnie zostanę na dłużej... Michał - Wawa
michał69 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 [Jastrząb] Witam wszystkich posiadam audi a4 od roku 1998r 19tdi 90ps z chipem.
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 witamy zapraszamy do czestych odwiedzin
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 witamy zapraszamy do aktywnego udzialu na forum
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witamy zapraszamy na spoty warszawskie
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 witamy mam nadzieje ze forum bedzie dla ciebie ciekawe
kempas Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Autem jakiem teraz jeżdżę jest Audi A4/B5 1.6. Chętnie wrzucę fotki autka, jak tylko je zrobię. Samochód sprowadziłem na kołach ( ok 1300 km) z Niemczech. Na razie nie ma co za wiele pisać gdyż mam je zaledwie miesiąc. Mam nadzieje ze zostanę przyjęty na forum PS do ludzi którzy mają problemy z ortografią która jest mile widziana na forum - proponuję zainstalować sobie przeglądarkę Firefox która ma słownik Polski i zaraz nam podkreśla błędy jak w Wordzie Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi