simix Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam serdecznie, znamy się mało więc może ja bym powiedział parę słów o sobie... najpierw mieszkam w Dublinie i stałem się posiadaczem Audi A4 1,6 2000r., w 2008 roku w czerwcu, znaczy w połowie czerwca... w pierwszej połowie czerwca... dokładnie 9 czerwca. No to tyle może o sobie na początek.... czy są jakieś pytania??
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy i tyle w tym dziale daj fotki auta to Ci zadamy pytania
dzidzius666 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich bardzo.Jestem ze śląska mieszkam nie daleko gliwic.Od nie dawna jestem posiadaczem mojej A4 ślicznotki,wczesniej jeżdziłem 80 B3.Pozdrawiam
530xf Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich użytkowników forum pozdro z łodzi, jestem posiadaczem A4 AFN kareta nowy nabytek stara maszynka to VW golf II 1,6 TD-ic SB 80ps.fabryka + mody. Forum wykopałem na Internecie podczas szukania inf. o czterech kółkach na 4 kołach. Jeśli idzie o zamiłowania to jak natura nakazuje mechanika i elektromechanika a co do zawodu to mechanik pojazdów ciężkich 44t. Mam nadzieje że znajdę tu obszernom wiedze na temat pojazdu oraz chętnych do wymiany wiedzy pozdro.
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy serdecznie na forum Zapraszamy również na spociki http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie-b89.0/
dorota1 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam, jestem Dorota. Właścicielką audi a4 jestem od kilku tygodni Postanowiłam zarejestrować się w klubie, ponieważ wiem, że są tutaj różne mądre samochodowe rady I dobrze jest mieć znajomych, którzy podzielą się swoimi doświadczeniami samochodowymi Pozdrawiam wszystich Dorota
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy serdecznie Zapraszamy na spociki warszawskie :th:
angela Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy na forum kolejna kobiete Zapraszam na spociki warszawskie :th:
Rekomendowane odpowiedzi