b3rs Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 [/size]_________________________________________________witam - no kto pomoże ,co ten napis oznacza - De cd kan niet worden gelezen . Plaats a.u.b. een cd-rom TracelPilot DX , O COTU CHODZI ???? - juz nie mam siły - proszę o pomoc Nie może przeczytać płyty, włóż płytę TravelPilotDX. Tzn że masz włożyć ori płytę z mapą.
DAWIDBORI Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 no i masz dx navi :] wiec przeczysc laser a jak to nie pomoze to jest cos z navi z doswiadczenia wiem ze bardzo nikt nie chce tego naprawiac ale nie dawal bym tego do naprawy lepij kupic inna navi
Bartek79 Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 NO JA MYŚLĘ ŻE MOŻE TRZEBA BY SOFTA NOWEGO WRZUCIĆ BO JAK CZYTA ORGINAŁY TO LASER OK NAJLEPIEJ POLSKIEGO. UMNIE JETS TAKI GOŚC KTÓRY TO ROBI ALE TO OD WAS KAWAŁEK
DAWIDBORI Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 ale sam se to zrobisz napisz do mnie i powiem ci co i jak
Cilek Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 No właśnie tak mam jak każda inną płytę włożę niż ta badziewska niemiec Witaj Lewy, niestety ta Navi jest bez DX i nie pójdzie na niej mapa PL.. to tak aby rozwiac wątpliwości, na DX'owych gdy nie ma płyty prosi wyraznie o mape w formacie DX. pozdr.
DAWIDBORI Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 to wiec ta navi moze byc tylko najlepsza do sluchania radia i moze sluzyc jako TV
wowa04 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 witam - co do płyt poddaje się , wydaje mi się coś że wina leży po innej stronie , dziś kupiłem sprężone powietrze do lasera ,tylko teraz jak to przeczyścić , nawi wyjęte tylko zabardzo nie ma dostępu do lasera - ręce opadają , i jescze jedno ,czy ktoś próbował już zmieniać soft w celu zmiany języka na polski , pojawił się już plik , tylko czy to jest sprawdzone - pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 ja mam tylko navi pluc z 2 pokretlami i soft dziala a sprezone powietrze tez zaloz jakis wezyk na to i sciagnij gore z navi
pawelek Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Może jakieś newsy Panowie?? Bo i mnie spotkał ten problem...:/
arkadius_81 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Witam. Panowie podpinam się pod temat. Też mam taką Navi, mapę Polski mam i wszystko działa, czasem tylko się zacina ale to raczej wina brudnego lasera. Pytanie moje brzmi: czy ma ktoś z Was polskiego lektora i polski soft? U mnie mapa Polski działa, ale lektor jest po angielsku tak jak całe menu w Navi. Proszę o pomoc jak to zmienić żeby wszystko było PL Pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 musisz miec plytke z softem i ustawic na mapie jezyk bodajze angielski metryczny
arkadius_81 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 WELKIE dzięki :notworthy: Pozdrawiam
airot Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Panowie - radziłbym zdjąć to. Szkoda aby forum miało problemy i było posądzone o piractwo. :/
DAWIDBORI Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 oki racja moglem to zalatwic przez maila moj blad juz usuwam
Rekomendowane odpowiedzi