Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Witam, dzisiaj zakupiłem swoje upragnione 17-tki S-line zgodnie z założeniem - do malowania. I tutaj rodzi się pytanie czy odnawiać felgi na identyczny kolor jaki był ori, czy pójść w coś innego ?? Moje auto jest koloru grafitowy/tytanowy metalik LY7L - myślałem czy nie dać kół w taki kolor. Jeżeli macie sugestie jak zrobić żeby nie upośledzić auta to z chęcią poczytam opinie.
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l wklej tu jeszcze swoje autko - będzie można na rzucić okiem jak by to wyglądało ale moim zdaniem ta fela ładnie się prezentuje z ori kolorem
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l W/g mnie to kółko wygląda zacnie albo ori albo właśnie taki szary/grafit ale obawiam się że mogłoby się to za bardzo zlewać z kolorem nadwozia więc chyba zostawiłbym ori.
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Autor Chciałbym odcień jaki mają dwie felgi z prawej strony. Słońce rozjaśniło sprawę
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l w tych felgach wneki miedzy ramionami na czarno są pomalowane:) Tylko jak pomalujesz nie zapomnij fotki zrobic
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l tez oddaje do malowania dokladnie takie same fele ale ide w kierunku strasznie odmiennym od koloru auta
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l kolego ja bym nie robił w kolorze auta, zrób albo czarny mat albo biel
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Czarny mat grafitowe moim zdaniem, pasuja bardziej do czarnego auta. U mnie grafitowy mat wygląda tak
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Hej, u mnie w 18 calach wyglądały one tak: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/1-9-awx-czarnuch-slo-trakcie-bt-clh-254944/
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Tak pomalowane sa na tej fotce co zamieszczał. Co do malowania w mat nie polecam.
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l ori srebrny albo jakiś polot z finezją typu siwo-koperkowy-róż w odcieniu bananowego brąz
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Podczepię się pod temat. Na jaki kolor pomalowalibyście te felgi ORYGINAŁ AUDI VW A4 A6 A8 17 CALI RATY (2914130036) - motoAllegro . Moje są do renowacji i od razu zastanawiam się czy nie malować ich w inny kolor. Samochód zielony LZ6L z chromem i ciemnymi szybami. Co radzicie?
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Te felgi bardzo dobrze stroja w Ori, po malowaniu na fantazyjny kolor efekt koncowy moze byc gorszy niz przed malowaniem ale moja ocena jest subkiektywna