andrew1511 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Po dość szybkiej jeździe zapaliła się kontrolka świec i silnik się zatrzymał (nie w czasie szybkiej jazdy, tylko po zjechaniu na parking i ponownym ruszeniu,bez gaszenia silnika). Podczas holowania kontrolka świec pulsowała. Nie chcę czekać z założonymi rękoma, czy jestem sam coś w stanie ustalić (zrobić), może zresetować kompa przez zdjęcie klemy? Jakieś sugestie? Czy tylko holowanko do warsztatu z kompem?
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 auto nie odpala?? Jeżeli nie to obstawiam zdechnięcie pompowtryskiwacza. Podłącz VAGa i odczytaj błędy
andrew1511 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Niestety nie odpala, też podejrzewam pompowtrysk, to chyba będzie bolało, znasz kogoś rozsądnego w naszej oklicy do kogo z tym uderzyć?
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 znam: AZ Auto Serwis obecnie mają warsztat w Pruszczu Gd. tel. do szefa 503-586-676 Olek
adrian998998 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Obstawiam pompki. Chłopaki z AZ są OK więc startuj do nich ja jak cos mogę pompki zalatwic. Pozdro
SotoM Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 jesli sie to pompki to auto daj do ASO wymienia go na gwarancji... zadzwon do aso i sie najlepiej dowiedz poączą sie z doradcą serwisowym... tylko najlepiej jakbys sam wczesniej spr błedy czy sa zwiazane z PD...
andrew1511 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 kiedyś czytałem posty w których była mowa o wymianie na gwarancji pompowtrysków, jutro dryndnę do ASO dopytam co i jak. ale po takim czasie robią to na gwarancji? auto ma 146tys.km,ale wszystkie obsługi robione jak dotąd były w ASO
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 kiedyś czytałem posty w których była mowa o wymianie na gwarancji pompowtrysków, jutro dryndnę do ASO dopytam co i jak. ale po takim czasie robią to na gwarancji? auto ma 146tys.km,ale wszystkie obsługi robione jak dotąd były w ASO to śmiało wal do ASO jak ma pełny serwis
michier Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 To nie masz sie czym martwić skoro serwis był zawsze w aso, naprawią za darmo i jeszcze umyją
klattaa Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam wal śmiało do aso przerabiałem to 4 razy
lukaseq1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Panowie Aso ? to jest robione po za gwarancja czy jak ?
antonio Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 nazywa to się: dobra wola producenta
SotoM Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 zj***li simensem to naprawia...ale tylko 170Konne motory. znajomy wogole nie miał serwisowanego auta i zmienili mu bez problemu. oni z tego kase maja od głownego producena Audi. tylko zapytanie chyba beda musieli napisac i mozliwe ze odrazu z automatu odp dostaną...
andrew1511 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 obdzwoniłem Gajosa i Plichtę (ASO Gdańsk), po sprawdzeniu nr VIN nie łapie się na wymianę. Sprawdzałem też na niemieckiej stronie audi, nie wiem jaka jest reguła tej akcji: 23k1. Po podłączeniu WAGa oczywiście okazało się, że tak jak sugerowaliście wysypał się 1 PD (Simensa) 03G130073M, chłopaki z AZ w Pruszczu opanowali temat, przy okazji przepłukali pozostałe pompki, śmiga jakby trochę żwawiej.
pukko Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 no to ulga, że już po sprawie, ciekawe kiedy mnie to trafi?
Rekomendowane odpowiedzi