aro51 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam, zastanawia mnie to, a nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Może tu ktoś będzie wiedział. Kupiłem zderzak kompletny s-line przedni z auta sprowadzonego z USA. W zderzaku jest zamontowany jakis moduł, sterownik podłączony pod wiązke. W moim oryginalnym zderzaku jest po prostu puste miejsce na ten właśnie sterownik. Nie jest to nic od PDC ponieważ zderzak USA go nie posiada, a ja w swojej mam przód PDC i sterownika brak. Może wie ktoś po co to i do czego?
aro51 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Do tego muszę zderzak zdjąć, ale to na dniach bo będe rozrząd przestawiał. Może ktoś będzie wiedział bez numeru Jeśli nie, po numerze sprawa się wyjaśni zapewne, ciekawe co tam za ukryte funkcje siedzą
Stichy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Home link czy jak to sie zwie - modul do otwierania bram itp...
aro51 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Podziękował, no to jak już jeden element jest to wypadałoby coś wytworzyć.
Stichy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie koniecznie http://a4-klub.pl/wnetrze-99/otwieranie-bramy-garaz-kokpitu-256448/#post3220995
uhu2 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie jest to takie proste z tym home linkiem niestety.
Rokers Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Musisz mieć jeszcze osłonę przeciw słoneczną z guzikami i adapatacja vagiem
Rekomendowane odpowiedzi