pioteros Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 chodzi o sprawdzenie historii serwisowej mojego auta, wiem że jako właściciel mam prawo znać historie swojego auta ale do najbliższego ASO audi mam 100km, a jak nawet jestem w pobliżu to jest to wtedy kiedy serwis jest nieczynny... może ktoś z forum by coś poradził?
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 jest sporo takich osób ale taka usługa jest odpłatna
kamilGZB Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tu sprawdzisz SPRAWDŹ PRZEBIEG,HISTORIA VIN AUDI VW SKODA SEAT (2903016148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pioteros Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie jest odplatna bo dzwonilem do aso świdnik, tylko samemu trzeba sie udać i zerknąć na ekran monitora wcześniej udowadniając że jest sie właścicielem, nie mogą też tego wydrukowac, tylko zczytac na bieżąco z monitora Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m
MaciekW. Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Looknj tu może znajdziesz coś dla siebie http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/all-to-sprawdzaniem-histroii-auta-58166/
RumJanek Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Tak naprawdę to wejście w komputer, wklepanie kilku cyfr i liter nic nie kosztuje, to tylko i wyłącznie dobra wola kolegów serwisantów, no ale że w przyrodzie nigdy nic nie ginie, kasa za usługę też nie może się zapodziać. Proste Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
cabanmat Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Dnia 23.05.2017 o 23:52, Yooman napisał: Kto i za ile taką usługę serwuje? np. użytkownik stanley
Rekomendowane odpowiedzi