Mati_23 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Panowie mam pytanie jak wygląda sprawa z licznikiem Angielskim S4 B5 przedliftowym czy muszę coś kombinować skoro mam przedlifta, czy tylko podpinam i wszystko działa
szogun0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak masz zegarek z tą drobną podziałką, to tylko podpinasz i działa.
PyRaS Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Temat FIS jest już na forum i takie pytania już też tam były.
Mati_23 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 nie chodzi o Fis czy napisałem w wątku FIS ? chodzi mi o licznik z S4 przedlift czy pasuje P&P do przedlifta czy trzeba coś rezać
PyRaS Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ale licznik S4 bez fisa chyba nie występował więc dlatego napisałem, że takie pytanie już było w odpowiednim dziale (a sądzę, że nawet nie pokwapiłeś się poszukać) ale mniejsza o to najważniejsze, że otrzymałeś odpowiedź pozdrawiam i co złego to nie ja
Rekomendowane odpowiedzi