Radoskur Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam, chce cos zrobic z grillem i moje pytanie jest takie: -znaczek, obwodka czarny mat -znaczek czarny, obwodke zostawic chromie -znaczek w chromie, obwodka czarmy mat jak myslicie ?
siara Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja już chyba każdą Twoją opcję przerabiałem + czarny bez znaczka. Teraz dopadłem grill z Rs4 i finalnie będzie czarny mat- ramka i znaczek srebrny (ewentualnie biały )
Radoskur Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 do srebnego biały niebardzo mi lezy ;p
siara Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 A no racja nie pisałeś jaki masz kolor... Znajomy w srebrnym b5 zrobił cały grill ze znaczkiem w czarny mat. Mi jednak tam znaczka brakuje...
Radoskur Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 kurde i tak zle i tak niedobrze . . . juz sam nie wiem
tomekhxc Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 a jak wyprobuj plastidip w razie czego zawsze mozesz zedrzec jesli ci sie nie bedzie podobalo:wink:
kamilus Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ramke z grilla wal w czarnym macie ;d i znaczek albo zostawic albo pod kolor czegos charakterystycznego w aucie ;d ja np robie pod kolor felg
Radoskur Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 felgi na nowy sezon sa w polerce wiec najbardziej chyba bedzie pasowal znaczek w chromie
kamilus Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 tez tak sadze np zrob narazie sama ramke w macie, jak Ci sie znudzi to bedziesz dalej kombinował
Matius. Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja mam czarna obwódka, biały znaczek.
tomekhxc Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 kup plastidipa i eksperymentuj na pewno ktoras opcja przypadnie ci do gustu:wink:
comar_pl Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 pokaz jak twojaj fura wyglada to latwiej bedzie dopasowac. ale ogolnie poliftowy grill ladnie wyglada ramka czarna OOOO ori chrom
radimm Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 pokaz jak twojaj fura wyglada to latwiej bedzie dopasowac. ale ogolnie poliftowy grill ladnie wyglada ramka czarna OOOO ori chrom popieram
Radoskur Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 DSC_0023.jpg | radoskur | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl tylko nie zwracajcie uwagi na przednie lampy
Rekomendowane odpowiedzi