praid Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam. Mam problem tego typu że nie chodzi mi wycieraczka, nie pali się lampka kontrolna otworzeni klapy (czerwona) jak by zasilanie nie dochodziło. Spryskiwacz chodzi. Na dodatek chcę otworzyć klapę z pilota i tez nie chodzi. Powiedzcie mi co to może być, gdzie jest jakieś łączenie kabli elektrycznych w klapie? Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
airbob Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jest możliwość że płyn z cieknącego przyłącza silniczka wycieraczki zalał elektronikę silnika wycieraczki i napęd zamka klapy. Rozbierz tapicerkę klapy i się przekonasz.
piotrsob1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Albo przełamana wiązka w miejscu przejścia z nadwozia do klapy.
MarianekZg Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 ten wątek może pomóc http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-problem-otwieraniem-bagaznika-naprawa-fotostory-150588/
praid Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 A gdzie ta wiązka się znajduje?
pakotomasz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tak jak napisał kolega piotrsob1 znajduje się w miejscu przejścia pomiędzy budą a klapą bagażnika. Nie są to luźno puszczone przewody tylko znajdują się w osłonie (mieszku), więc szukaj w tych miejscach.
Rekomendowane odpowiedzi