Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAGA] Phantom black, Full s-line, navi 3G, skóry, LED. Set Up zimowy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
A wy tam macie zimę ? :decayed:

Wiedziałem, że ktoś o to zapyta :wink: Odziwo od dwóch albo trzech lat co zime pada śnieg. Ostatniej zimy spadł w styczniu i leżał nawet kilka dni :kox:

Grzesiu a tak na prawdę to muszę mieć zimówki bo w styczniu pojadę samochodem do PL a przez Niemcy lepiej bez zimówek nie jeździć :) a do tego nie wiadomo ile metrów śniegu będzie w PL :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wow 210kkm a skóry jak nowe. jestem pod wrażeniem.

Na pewno skorzystam z instrukcji i zastosuję.

co ile miesięcy należy powtarzać procedurę?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja osobiscie czyszczę skórę 2 razy do roku około kwietnia i października. W miedzy czasie jest też przemywana ale tylko wilgotnymi chusteczkami lub mikrofibrą.

Skóra w Audi jest moim zdaniem bardzo dobrej jakości. Znajomy ma passata 2008 rok z przebiegiem 170 tys i skóra wyglada tam strasznie ale on o nia nie dba to po pierwsze a po drugie to moim zdaniem skóra w VW jest o wiele gorszej jakości ponieważ jest strasznie miekka i świecąca co mnie sie osobiście nie podoba :kwasny:

---------- Post dopisany 14-12-2013 at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany 06-09-2013 at 12:24 ----------

Zima w UK taka, że jest jakieś 9*C ale set up zimowy musi być :wink:

Felgi 17" ori Audi ściagnięte z A5 jak juz wyzej pisałem, na nich nowe zimówki 225/50/17

IMG_3862.jpg

IMG_3860.jpg

Opublikowano

piękna ta a4 :jerk::jerk: :slina::slina: żałuje że wziąłem c6, mogłem dozbierać i brać a4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzieki Mateusz :smiley: Jestem mega zadowolony z tej furki aczkolwiek kolega z pracy kupil sobie A5 sportback i troche zaluje ze nie zabralem A5 wtedy ale teoretycznie nie moglem ze wzgledu na dziecko a teraz juz maly jest duzy wiec avant nie jest juz tak potrzebny.

---------- Post dopisany 03-01-2014 at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2013 at 20:41 ----------

Peszek :kwasny: Dostałem z kamienia na autostradzie i szyba do wymiany... dziurka w szybie jest jakby do mnie strzelali no i peknięcie na jakieś 50cm.

Mam teraz pytanko czy sa jakieś różne szyby pod czujnik deszczu,zmierzchu i bez czujnika?? Bo bedę dzwonił do ubezpieczalni więc wolę im uświadomić, że posiadam sensor deszczu i zmierzchu żeby mi tu nie wkleili jakiejś tanizny.

Opublikowano

Po vinie dojda jaka masz szybe no chyba ze cos rezales popros albo spytaj zeby w ramach wymiany wlozyli ori audi tylko wczesniej niech sprawdza czy polisa pokryje ew za doplata mozesz szybke z antyreflekesem czy tam jakos . Ja jak swoja wymienilem poprosilem o ori i dostalem nowke audi. Tylko ze po tygodniu dostalem kamieniem jak bylem w pl i teraz tak jezdza ale w nowym roku wymienie znowu.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Gibons. Dzwoniłem już do AutoGlass-a, przyjadą mi ja wymienic w piątek rano. Doszli do wszystkiego tylko po podaniu nr. rejestracyjnego

60 funtów czyli 300zł z wymiana musze dać a resztę pokrywa moja ubezpieczalnia.

Opublikowano

Ostatnio podałeś link do fajnej fury. Jeszcze jej nie sprawdziłeś ?

Nie sprawdzałem jej bo to za wczesnie jak dla mnie :/

Musze poczekac jeszcze jakies 2...max3 mies zeby byla odpowiednia kasa na furke- no i B6 musze opchnąc :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dlatego nigdy nie lubilem kupować samochodu bedac uzaleznionym od sprzedaży poprzedniego bo zawsze jak znalazlem dobry samochod to mi kasy brakowalo :kwasny:

Z tą audiczka naszczęście kupiłem ze strzała, pojechalem z żoną ja oglądąć i wróciliśmy dwoma samochodami a później martwiłem się sprzedażą B6 a sprzedaż zajęła mi dokladnie 3 dni :decayed:

Jak mnie tu dawno nie było :)

W aucie jedyne co się zmieniło to opony a mianowicie zakupiłem Vredestein ultrac sessanta i jestem z nich mega zadowolony. Moim zdaniem Pirreli P-zero Rosso które miałem wcześniej nawet nie dorastają im do pięt. Przede wszystkim są o wiele cichsze, lepeij trzymają na mokrym (co w UK jest bardzo przydatne) no i rzecz jasna ten bierznik który robi wrażenie :)

Edytowane przez Pawlo 2004