pet3r Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 witam, w złączu diagnostycznym jeden z pinów jest wciśnięty głębiej, co sprawia trochę problemów przy podłączaniu - 1 interfejs (w ASO) nie chce się połączyć, 1 raz łączy raz nie, 2 śmigają bez problemu. próbowałem sprawdzić ciśnienie doładowania VAGiem, przejrzałem wszystkie grupy i nigdzie nie było odpowiednich jednostek. zastanowiło mnie tylko jedno - w niektórych grupach pola wartości są puste, w niektórych jest N/A (w zielonym kolorze). czy może być to przez ten felerny pin?
szogun0 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 A kto ci powiedział, że będziesz miał odpowiednie jednostki. Te silniki w twoim roczniku nie mają możliwości wskazywania ciśnienia doładowania w blokach pomiarowych. Na pewno nie znajdziesz wartości w mBar. Sprawdź grupę 25. W nowszych, można sobie podglądnąć grupę 115.
pet3r Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 A kto ci powiedział, że będziesz miał odpowiednie jednostki. ludzie z ASO
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 A kto ci powiedział, że będziesz miał odpowiednie jednostki. ludzie z ASO to teraz należałoby ich zapytać dlaczego nie ma szogun ładne wyjaśnienie już podał.
pet3r Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 a co z tym N/A i pustymi polami wartości?
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 not available - nie dostępne + wytłumaczenie szoguna dlaczego czasem puste, a czasem n/a ? Nie wiem, chociaż nie mogę skojarzyć czy widziałem kiedykolwiek puste....
Rekomendowane odpowiedzi