DraKio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 witam mam pytanie odnosnie bagaznika dachowego do a4 sedan czy trzeba coś przerabiac by zamontowac taki bagaznik? http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/29/32/02/80/2932028063 czy trzeba zdemontowac tą listwe co leci wzdłuż dachu przy slupku? nigdy nie mialem z czyms takim doczyniena jak bedzie sie prezentowala a4 z takim czyms na dachu prosze o opinie i porady:)
.Pablo. Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 To co pokazałeś na zdjęciu będzie pasowało bez problemu. Zakładasz dokręcasz i masz. Co do wyglądu to hmmm jak dla mnie wyglądać będzie brzydko. Jak będziesz używał sporadycznie to nie ma problemu jak cały czas na aucie będzie to masakra. Kupując bagażnik musisz sprawdzić czy pasuje do twojego modelu auta.
DraKio Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 w US style mają bagaznik caly czas i ładnie to wyglada
eu4yaon Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a sie kur.. znacie. Kup belki ori do b5. Ja kupilem za 200zl i jestem zadowolony. Auto wyglada zacnie, zakladam tylko wtedy kiedy rowery przewoze, jedyny minus to ze same belki lekko hucza od 80km/h
blejk83 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 A nie powinny miec z boku maskownic na elementy mocowania, bo dosc nieestetycznie to wyglada
eu4yaon Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja kupilem takie: Relingi , bagazniki,belki dachowe AUDI 100 A6 (2935173271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to są ori do B5. w sedanach masz nawet strzałki w progach drzwi gdzie takie belki umiescic. te co pokazales to jakiś uniwersanly badziew.
DraKio Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 zalozylem i jest git rzuci sie autko na glebe i wtedy bedzie wygląd dopiero
Dragon30 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 daj foty swojego auta z tym bagażnikiem
JulianSR Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Do tego bagaznik jakis dachowy by sie przydal i na glebe go. Wtedy nabral by wygladu.
Lampersky Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam! Chłopaki mam problem z montażem tylnej belki bagażnika ORI. Przednią zakładam dokrecam śruby i trzyma bez problemy natomiast tylna jak dociągam śruby to zeskakuje z tej wnęki gdzie jest wskazane miejsce jej lokalizacji. Czy jest jakis knif na montaz tego bagaznika albo co? Bo nawet jak uda mi sie to chwycic i tak belka trzyma sie nie zbyt stabilnie
Rekomendowane odpowiedzi