Gość osetti Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale cuda, ale wianki! Wiersze, rymy i wiązanki. Nie ma ch... moi mili, juz czas by nas docenili. Piszmy zatem dzis podanie, zróbmy małe zamieszanie. Szacuneczek sie należy, tomeks czy Ty nam wierzysz? Wiele pracy nas kosztuje, to nad czym sie tu pracuje. Wiec my pomysł mamy mały, by odmienić wątek caly. Trzeba zmyslic inna nazwę, zmienić trochę "nocną jazdę". W tejże chwili k**wa mac, brakło mi weny-idę spać.
kiciafirerek Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja zazdroszcze wam talentu wstyd mi pisac tu bez leku iz nie dorownam wierszokleta i innym nocnym poetom
_Solar_ Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nocni jezdzcy to brzmi zbyt centryczniie aby było fantastycznie, nocne rymowanki to brzmi bardziej egzotycznie. To nie nocna jazda lecz nocny freestyle, tutaj się wali teksty na poczekaniu, tak szybko, jak numerek robisz przy ruchaniu, Tu się nie zastanawiasz i nie piszesz poematów, bo inaczej nie dostaniesz tu riposty jeśli Twój flow był za prosty.[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 01:59_________________________________________________na dobranoc do poduszki niech przybędą dobre duszki
kiciafirerek Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobranoc koledzy kolezanki sen zmusza mnie do powitania lezanki
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Dziś dopadła mnie rozkmina. Starzeć człowiek się zaczyna Może jestem nienormalny, Lecz mam problem niebanalny. Co tu zrobić z wolnym czasem? Jakim strzelić z rękawa asem? Muszę wziąć się za robotę, Tylko jaką? Walić młotem? Brak pieniędzy mnie dosięga I psychiczne zdrowie nęka Jestem panem swego losu, A wewnętrznego brak mi głosu W co wejść warto, czym handlować? Gdzie mam pójść, gdzie pracować? Chociaż jestem optymistą, To znam prawdę oczywistą - Humor psuje się bez kasy Za co suknie i atłasy? Za co waha i jedzenie? to psychiczne me cierpienie Czas wieczorny źle mi służy, bo mnie myśl ta okropnie nuży Wiem, że jutro będzie lepiej, W lapa potem oczy wlepię I poczytam nasze forum,poudzielam się troszeczkę Zjem kolację, łyknę kawę i przytulę poduszeczkę. Poniedziałek przyjdzie szybko, czas nauki się rozpocznie, Lecz gdy przyjdzie mi dzień wolny, cóż ja wtedy pocznę? Znów dopadną mnie te myśli, mój optymizm się zatraci Czemu dzisiaj się nie cieszę? Wiele przecież mogę stracić... Podczas całej tej rozkminy, nadszedł czas podsumowania Pecunia non olet, lecz nauczmy się dawania Ponad wszystko me wartości - honor, wiara, pomoc innym Bo z uśmiechu drugiej osoby cieszyć my się wszak powinnim Kres położę rozważaniom, melancholii czas mnie nastał, Wiem, że jedno jest niezmienne - mój optymizm będzie wzrastał Jak spod śniegu, świat się budzi, wiosna go czule ożywia, Tak niech ona mnie na nowo, w szczęściu i radości okrywa I zapomnę wszystkie smutki, jak co roku w niepamięć włożę, Vivat młodość! Działać trzeba! Smutkom kresów kres położę :>
swiezak84 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 wyglada na to ze dzieki mnie rosnie nam nowy talent polskiej literatury nie trac wiary przyjacielu musisz dazyc wprost do celu murowany sukces wtedy i nie bedziesz klepal biedy
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Wiesz co, świeżak, chodzi o to, By się zająć wnet robotą Brak zajęcia mnie dobija, Walnę sobie z liścia w ryja... W jednym miejscu nie usiedzę, Muszę działać, zgłębiać wiedzę Gdy się coś wkoło mnie dzieje, ja się cieszę, twarz się śmieje;] Kasa jest tylko dodatkiem, Choć koniecznym, niedostatkiem Ogranicza niezależność, Odbiera mi siebie pewność Pomysł jakiś mam na zmianę, lecz póki co, tajemniczym ostanę Jutro przyjdą lepsze dni, Teraz za pocieszenie, o dzięki Ci;)
soolek Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 DJ wydaj tomik poetycki - może na wahę Ci styknie A tak na poważnie, powiem Wam, Dzisiaj rymy, eee, sam chłam. Wena się gdzieś zapodziała, Ale cóż, Jam dalej działa, Jak mi idze, kto to wie, Niech nie mówi lepiej mnie, Szkoda gadać, idę spać, Ciskam OFF, żegnam Brać
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja się w kimę też wybiorę Pospać sobie dziś pozwolę Rymy dzisiaj bardziej kiepskie, Cóż, ci jeźdźcy coraz mniej łebskie Pozdrawiam niniejszym wszystkich, Włączam radio do kołyski
swiezak84 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 nadszedl czas juz isc spac sobie czego zycze rowniez tobie A czwóreczki wlascicielu oby nas tu bylo wielu
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Tak to nam się z nocnej jazdy, zrobił kącik rymowiastych... Wiersze każdy spiesznie tworzy, Póki ciężki sen nie zmorzy. Chociaż piątek trzynastego, To nie stało się nic złego;) Śniegu wokół pełno wszędzie Chyba kulig się odbędzie :gwizdanie: Sanki więc wyciągaj, brachu Wsiądź i wrzucaj bieg w furaku! Dwójka, Trójka, już wesoło Jakieś sanki jadą solo! Moje rymy, raz niepierwszy, Inicjują noc short-wierszy Jedna rzecz mnie tylko trapi, Ubi sunt? Gdzież Wy, Kozaki?
PIXI Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 :hi: I o zdrowie pytam szanowne grono Kolegów ...
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie piszecie nic, więc lecę Dla nikogo nic nie sklecę Nie ma tutaj nocnych marków, Za to chętni do browarków Arbeit macht frei, prawda znana, Więc na dzisiaj dam se siana Jutro w nocy praca czeka Studniówkę zagram styrany z deka Plusy są z tej działalności - Powiększą się moje włości Kimać trzeba, jutro rano, Wzniosę głowę niewyspaną Noc zabawy, lecz nie dla mnie Niech szybko mija mi i snadnie Bym mógł wcześnie do domu wrócić I świętego spokoju już niczym nie zakłócić. Dobrej nocy nocnym markom, Zbyszkom, Zosiom, Asiom, Jarkom Oraz wszystkim innym stworom, Co spać nie mogą nocną porą
Tomeks Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 dobra,idę się kłaść moja właśnie wróciła z imienin mamusi(zołzy ) narąbana w trzy dvpy :gwizdanie: znowu się nie wyśpię
Rekomendowane odpowiedzi