Tomeks Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 a ja z baletu wróciłem, a miałem tylko piwo wypić po pracy z kumplem jak to staropolskie przysłowie mówi - balet spontaniczny najlepszym baletem u nas w trojcity jest tak somo ze spotami
pet3r Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 a ja z baletu wróciłem, a miałem tylko piwo wypić po pracy z kumplem jak to staropolskie przysłowie mówi - balet spontaniczny najlepszym baletem u nas w trojcity jest tak somo ze spotami ło, o spotach Kaliskich nie ma co rozmawiać, bo się nie odbywają... ;( tymczasem śmigam spać bo o 8 trzeba pracę zacząć....
Kolkov Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 A ja właśnie wróciłem z nocnego rundala po Mokotowie Zajebioza polecam :th:
michu93 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 a czemu spoty kaliskie sie nie odbywaja???
pet3r Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 nie ma to jak przejechać miasto przy takim kawałku - http://pl.youtube.com/watch?v=Yacbk6b8Fdo&feature=related ... a spoty kaliskie nie odbywają się bo nie ma kto przyjeżdżać... wszyscy zalatani - to w pracy, to na uczelniach, jakoś się zgrać nie możemy. na dodatek jest tu bardzo mało Forumowiczów jak na tak duże miasto :/
Tomeks Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 wlasnie wrocilem od weterynarza,nasza kotka syjamska spierdoli_a sie z 10 pietra ;( diagnoza: zlamana kosc udowa zwichniety staw skokowy zerwana torebka stawu lokciowego zwichniecie calkowite stawu skokowego na szczescie niema urazow wewnetrznych (prawdopodobnie) dostala leki na wyciagniecie ze wstrzasu pourazowego i jak przezyje 48godz. to bedzie operowana co za pojebany dzien
Tomeks Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 wyrazy wspolczucia :/ dzieki[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2008, 01:04 _________________________________________________01.00 a na forum tylko 10 uzytkownikow?
Diego Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Mam nadzieje, ze kotka wydobrzeje Ja od kilku godziny przegladam moje stare HDDki i robie ordnung :gwizdanie: Zajedwabisty pomysl na bezsennosc - poprzegladac sobie 1.5 tb danych
kry2503 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam, właśnie skończyłem oglądać Holka, najgorsze że spać mi się nie chce
Diego Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Hehe nawet znalazlem moj stary avatar :shocked:
Tomeks Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2008 no to szperaj w przeszlosci koncze browarka i ide spac,jutro 13h w robocie ;(
Mada Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tomeks32 - przykro mi z powodu kotki. Bidula musi cierpieć. Ja tez znikam bo jutro(raczej dzisiaj) znów 8h testowania Wiedźmina
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Trudno nie pisać w tak radosną noc :kox: :kox:
Tomeks Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tomeks32 - przykro mi z powodu kotki. Bidula musi cierpieć. Ja tez znikam bo jutro(raczej dzisiaj) znów 8h testowania Wiedźmina dzieki jutro o 15 ma pierwsza operacje,dzisiaj bylismy u weterynarza,zbadal ja,podal leki i mowil ze powinno byc ok
michu93 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Trudno nie pisać w tak radosną noc :kox: :kox: rzeczywisice piekna noc :> taka sloneczna i wogole... a ogolnie to czemu tak ci sie wydaje??
rafalekx Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 ViVa Espania x 10 piwo :kox: :kox: No viva viva a ja już qr#icy dostaję Właśnie się uczę na egzamin z żelbetu Może ktoś jest tak obczajony w temacie i pójdzie za mnie? konstrukcje sprężone, stropy gęstożebrowe, stropy grzybkowe, płyty krzyżowo zbrojone, ścianki oporowe, ramy żelbetowe itp. itd. Jednym słowem padam na pysk
Rekomendowane odpowiedzi