Reggi Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Niesmiertelny: Dobre Ale mam kata .. czasne se pasjansa ..czy coś bo zaraz oszaleje
michu93 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ja jestem po ciazkim dniu... formatowalem kompa jak niektorzy zdazyli sie dowiedziec... ale mam klopoty... poniewaz winamp mi nie dziala, ogolnie dzwiekow nie ma i wyskakuje mi ze nie ma directsound'a cos teraz siaglem ale |-|uj wie czy podziala... p.s. a dla adminow mam niespodzianke ale to za chwilke
ykk Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 cerB instalujesz karte muzyczna i po sprawie..
michu93 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jednak nie dziala... blagam pomozcie... skad mam wziasc DIRECTSOUND ???
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja tam bym się chętnie dowiedziała co to za niespodzianka?
michu93 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 tylkko jak?? nie mam plyty zadnej niespodzianka za chwile
ykk Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dopoki nie bedzie miec DIRECTSOUND to nici z niespodziewanki.. [br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 00:29 _________________________________________________cerB a jaka masz karte muzyczna..?
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 cerB sterowniki do dźwięku i jakieś kodeki do filmów przy okazji sobie sciagnij A ja przeżyłem chwile grozy... Instaluje BearShare a tu antywirus drze morde że wykrył wirusa myślałem że rypnę z krzesła, tydzień temu formata robiłem ;( Ale opanowałem to ch@jstwo chyba... Mam taką nadzieję, bo objawy zniknęły... już nie mam w koszu windowsa Ludzie zwariować można, ściągnie człowiek pewną instalkę a tam wirus ale usunąłem gada, musiałem sposobem, bo tak sam z siebie się nie poddawał... jeb@ny
michu93 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jest... znalazlem plytke!! ktos mi musial grzebac w kartoniku gdzie mam elegancko wszytkie plytki i dokumenty do kompa zaraz instaluje i jak sie wszystko uda to niespodzianka bedzie... tylko sie nie szczerzcie tak bo moze nie bedzie zajedwabista a moze niektorzy to znaja... na jednym z forum to znalazlem... tutaj tego nie widzialem jescze...
ykk Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No wlasnie.. nie napalajcie sie zbytnio.. :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 W bear share sa adware.. Ale jeszcze dorzucili jakiegoś brzydkiego pasożyta ;( Mi bearshare odpowiada i działa poprawnie zasysa wszystko czego potrzebuję
ykk Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 rafalekx toz Ty lamiesz prawa autorskie..
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ykk no jak gdzie niby dlaczego? jakie prawa autorskie? Panie kierowniku ja tam zasysam to co jest dozwolone czyli wszystko
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A tak na marginesie jaki jest tytuł nowej piosenki Coldplay? Ktoś mnie prosił żebym... kupił płytę Tej co leci ostatnio często na listach przebojów :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 wszystko gra !!! doslownie !!! jak to dobrze uslyszec dzwiek przychodzacej wiadomosci gadu gadu... nawet jak wyskoczy jakis blad to jest calkiem nie zle bo go slychac a tak przy okazji odnosnie niespodzianki... kto ogladal simsonow???
Rekomendowane odpowiedzi