Kamillo5 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Marcin? nie myj auta!! jezdzij brudnym, My nazwiemy go paskudnym ja tam dbam o moją fumę, gdy się błyszczy, czuję dumę
konradzed Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Przybyłem, zobaczyłem i mykam zgrywać oko z poduszką. Pozdrawiam! :>
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 No nareszcie padły rymy, A ja się spać już wybieram Kata jutro wypieprzymy, To działanie ja popieram;) Żeby wszystko poszło gładko, Trzeba mi być wypoczętym, bo od rana jadę szybko Pytać za łącznikiem krętym, Co jest elastycznym zwany Czas już jego chyba nadszedł Aktualnie jest z***ny, Tyle lat wszak ciężko przędł... Nie chcę pisać tu na jeden temat, Że nazajutrz wywalam kat, Bo są również inne rzeczy Chyba nikt mi nie zaprzeczy;) Martwi jedno bardzo mnie, Przyjaciółka nie odzywa się Zero wieści przez czas długi Wiem, że praca, deszczu strugi Jej to nie tłumaczy wcale A ja kminić nie przestanę, Póki ona twarzą w twarz, na pytanie "w co Ty grasz", Nie odpowie szczerze mi, Sporo już tych smutnych dni... Winy w sobie nie znalazłem, Widać, przyjaźń jest fantazmem Pomyliłem się kolejny raz Przyjaźń nie łączyła nas ;( Wbrew mym szczerym przekonaniom, Była tylko koleżaną Dużo dam, by nie mieć racji, By nie szerzyć dywagacji, W jedno tylko non-stop wierzę, Że usłyszę z jej ust szczerze: Pomyliłeś Bartku się, Żegnam i pozdrawiam cię. Morał smutny z tej historii, Przyjaciółki nie mam już Nie znam takiej alegorii, Chyba, że stalowy nóż, Co symbolem jest cierpienia Niestety nie pierwszy raz Późno doznałem olśnienia, Teraz buenas noches mas [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 00:46_________________________________________________Dzisiaj krótko w tym temacie, Więcej trochę sobie pośpię Godzina późna na cyferblacie, Wy zaś posty swe tu wnoście. Obejrzałem Maskę Zorro, Taki film niczego sobie, Jutro może jakiś horror, Na dobranoc zamąci mi w głowie... Chętnych brak mi na wycieczkę, Co mnie martwi, niepokoi Sam niestety nie pojadę, Choćbym dwoił się i troił... Szkoda, ze się sprawy mają zawsze tak, a nie inaczej, Że koledzy ciała dają, Liczyć na nich nie można raczej Co napisał - napisałem, Ustępuję miejsca innym Chęć ku temu pewną miałem, Rymem sklecić prymitywnym. Więc pozdrawiam wszystkich wokół, Jednocześnie się żegnając, I w tym wieczornym amoku, Głowę przed Wami schylając. Dobrej nocy.
arczi900819 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Kurde dj jak ty tyle możesz klikać tyle rymów tu już wsypać ja normalnie nie wyrabiam mózgownice już odstawiam. Kładę sie dziś jeszcze w kimy nie czas teraz na rozkminy. Pełen szacun dla dj-eja rymów naszych tu pioniera Ale ciężko idzie rym Dj wiedziesz tutaj prym... branoc wszystkim
adrianus Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 witam wszystkich, dalszych, bliskich. kilka dni nic nie pisalem, noce cale dobrze spalem. do neta dostepu nie mialem, dlatego rymow nie sklejalem, ale teraz to nadrobie, jak tylko podrapie sie po glowie. pozdrowie DJ'a i Archi'ego,, tych co trwaja dnia kazdego, nie dnia raczej,a juz nocy, rymuja sami, bez zadnej pomocy, ukazujac wten bezkres mocy, polskiego jezyka, z ktorego slowa jak z notatnika, trafiaja do kazdego czytelnika. dlatego czytelnicy apeluje! niech wiecej was sie w rym zaangazuje. kazdy pisac cos potrafi, nawet jak pracuje w mafii, i sciaga cale dnie, noce haracze, a dziecko mu za sciana placze niechaj znajdzie chociaz chwile, by stuknac w klawisz i bedzie milej, jak ten watek wierszem zlaczy, kazde miasto,Olsztyn, Połczyn, gmine, powiat, wies i wioske, wszystkich tych, dla ktorych A4 jest boskie:D
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Proszę, proszę - nie poznaję! Adrian rymem zapodaje Za piętnaście krótkich minut, 8'my marca się zaczyna, Zaśpiewajmy kilka nut - Sto lat żyj nam każda dziewczyna! Jeszcze trochę tu poczytam, Uzupełnię swoją wiedzę, Potem klamkę w łazience chwytam, Kładę zwłoki, nie wysiedzę Pytam stokroć - gdzie ci jeźdźcy? Nocą nie śpią, a nie piszą... Gdzie są wszyscy wierszo-plewcy, Czym jest tu samotną duszą?[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 23:48_________________________________________________Trza Wam jechać po ambicji, Chyba tylko to pomaga, Nie mam broni, amunicji, Więc nieważna ma odwaga... Problem jakoś pokojowo, rozwiązywać nam zostaje, Niech się zrobi nastrojowo - Jeden, drugi wiersz nadaję!
arczi900819 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nie mam dzis pomysłu wcale idę ścielić już posłanie branoc
adrianus Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Drogie Panie, 8 marca, gozdzik, tulip, nikt nie wzgardza, kazdy stoji w kolejeczce, po kwiatuszkow wiazaneczke. aby swojej damie dac, z czystym sumieneim pojde spac. bo zyczenia szczere zloze, przed Paniami sie ukorze, czolo chyle, reke cmokam, kwiata daje i sie miotam. bo zyczyc chcialbym Wam wszystkiego, jak najwiecej najlepszego. by kobiety jak RS'ki szybkie byly, przed facetami sie nie bronily. w szczegolnoscci tymi z audi, C'mon Baby let's go party!!
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Trochę czasu upłynęło, Odkąd słowa napisane. Teraz początek swój wzięło życzeń przeze mnie składanie. Drogie Panie, życzę Wam, byście szczęśliwymi były I pociechą również nam, facetami się troszczyły! Przyjmijcie me skromne życzenia, Kilka słów, prostych na wskroś Niechaj spełnią się marzenia, o to Boga, dziewcze proś! :>
adrianus Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 kuchnia fela, DJ-jestes pro, czy to swiatek czy niedziela, rymami strzelasz w sedno, system rymow przeplatanych, A-B-A-B, nie jest latwy, mysli Twych kumulowanych, pelem szacun, nie ma co. AA-BB, idzie mi lzej, moze nie tak ladnie, dlatego DJ, piesn swa piej!
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 By tradycji czynić zadość, Dj wszedł, napisał trochę Bo jest tutaj nocny gość, Lecz czasami odstawia wiochę;p Spanie dziś go już zmuliło, Tak więc zwłoki złożył swe, Na katafalk je rzuciło, A teraz wstał, by napisać te wersów kilka- Było Miło!
Pepin Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 neibawem to jeszcze kto jaki hymn wymyśli klubowy
Tomeks Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 neibawem to jeszcze kto jaki hymn wymyśli klubowy Pepin,kładź się ,jutro do roboty
Pepin Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 neibawem to jeszcze kto jaki hymn wymyśli klubowy Pepin,kładź się ,jutro do roboty jeszcze 11 minut i się kładę .. szychta skończona będzie .. jeszcze 2 zdrowaśki żeby mi się kto z robotą nie przypałętał i wyłączam czata
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Witam Panie oraz Panów, Niezależnie od płci, fanów. Poniedziałek jest kolejny, A tu jeszcze leń niedzielny, Wkrada się w moją codzienność, W zawodową również bierność... Choć entuzjazm mam już mniejszy, Nie przestanę pisać wierszy. Konsekwentnie trzeba trwać, Z Mickiewicza przykład brać. Czekam teraz na Wasz ruch, Kto rymuje, ten mój druh.
Rekomendowane odpowiedzi