Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
najpierw zainstaluj nod32 by nup i jak spyta czy uruchomic kompa to nie, potem zainstaluj to patch pl i wtedy jak spyta czy uruchomic to tak

Takie coś mam dołączone do instalki NODa :polew: Instrukcja obsługi :polew::tongue4:

Opublikowano

Nos wam urosnie.. :)

Opublikowano

moj komputerek ssa go ze stronki... programs.pl :wink4:

rozumiem cie rafał... dlatego sciagam BS :evil:

kurva powoli juz od 7miu postow probuje wrzucic swojego posta i nie idzie

Opublikowano

Szalona noc.. :polew:

Opublikowano

ykk podobno im większy nos tym... :polew:

Opublikowano

Trudniej trafic.. :decayed:

Opublikowano

BS dotarl caly i zdrowy :D chyba zdrowy :polew: sie zobaczy jak sie go uzyje :kox:

Opublikowano

cerB Jak Ci się w koszu nie pojawi Windows to jest ok :polew:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 01:19 _________________________________________________Ludzie czy Wy wiecie że mamy dzisiaj 08.08.08 :kox:

Opublikowano

Dzien :evil:

Opublikowano

a co sadzicie o tym

http://www.microsoft.com/poland/athome/security/viruses/wsc/en-us/default.mspx[br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 01:25 _________________________________________________dobra daje sobie juz na dzis luzu... znaczy sie nie na dzis tylko na ten wieczor :D jutro od kumpla zgram na rw i przyniose... oczywiscie sie pochwale xP

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ostrzegam przed takim przynoszeniem od kumpli :decayed: Ja tam min. 4 wirusy pendrivem przyniosłem :wallbash:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item414858018_audi_a4_do_poprawek_.html

:beksa: [br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 01:33 _________________________________________________ehh... ja mam neta tylko 256 i w dodatku radiowego... słuchy noszą ze tutaj nawet nie ma 256 tylko około 180... także bez komentarza... poza tym jest jeszcze kuzyn... źródło pewne...

Opublikowano

:shocked::blink: ;( :wallbash: Kto tym jeździł!!!! :decayed: Normalnie aż ściska w serduchu ;([br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 01:37 _________________________________________________No to i ja mykam :hi: Dobrej i spokojnej nocki :wink4: Branoc :hi:

Opublikowano

yhy... tymbardziej patrzac na przbieg... autko nawet sie nie najezdzilo bo po tym wszystkim stwierdzam ze auto moze tyle miec ale jakas kurva tym jezdzila... ktora prawko dostala za... no nie bede sie rozpisywal kazdy wie... bez urazy dla naszych wysmienitych kierowniczek :>[br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 01:39 _________________________________________________jo tyz :] narq

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Rafalex ?:tongue4: