@vant Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Spadam spać bo dzisiaj już nie pykam. 3ymaj się Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No tak jakoś wyszło niefortunnie . Narazie się rozglądam ale w tym roku chyba jeszcze nie zmienie auta, no ale zbieram info o b6 i b7 do takich się przymirerzam. Bardzo mi się podobaja wozidełka z Klubu Audi. No fakt niektore sa konkretne najlepiej poczekaj chlopaki domedza swoje i sprzedaja za grosiaki wtedy warto je lykac Ot. Wymyslił cos w tym jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No tak jakoś wyszło niefortunnie . Narazie się rozglądam ale w tym roku chyba jeszcze nie zmienie auta, no ale zbieram info o b6 i b7 do takich się przymirerzam. Bardzo mi się podobaja wozidełka z Klubu Audi. No fakt niektore sa konkretne najlepiej poczekaj chlopaki domedza swoje i sprzedaja za grosiaki wtedy warto je lykac Ot. Wymyslił No a co Spadam spać bo dzisiaj już nie pykam. 3ymaj się Łukasz No Ty Rowniez 3maj sie Andrzej i uwazaj z akrobatyka bo Ci nie sluzy widac No tak jakoś wyszło niefortunnie . Narazie się rozglądam ale w tym roku chyba jeszcze nie zmienie auta, no ale zbieram info o b6 i b7 do takich się przymirerzam. Bardzo mi się podobaja wozidełka z Klubu Audi. No fakt niektore sa konkretne najlepiej poczekaj chlopaki domedza swoje i sprzedaja za grosiaki wtedy warto je lykac Ot. Wymyslił cos w tym jest... Pewnie ze jest przeciez nie krzykna Bog wie ile kogo to obchodzi ile wlozyles w autko ?? Jest jakas wartosc Rynkowa srednia na pewno krzykna wiecej ale bez przegiec bo tak beda czekac na klienta.. Wiadome ze to co sie wrzuci w zyciu sie nie wyciagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 wg Eurotaxu wartość mojego samochodu w tym roku spadła o 14 tyś. Chyba jakies nośniki zmienili albo co bo to masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 wg Eurotaxu wartość mojego samochodu w tym roku spadła o 14 tyś. Chyba jakies nośniki zmienili albo co bo to masakra. Podniesiesz moc i wartość wzrośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 tiaaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 mozna jakos w necie sprawdzic wartosc auta wg Eurotaxu?[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 03:52_________________________________________________bo te 14 tys. troche przeraza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nie wiem. Wczoraj byłem ubezpieczać to tyle mi wyszło wzgledem tamtego roku. No może rok temu trochę naciagnąłem kwote :gwizdanie: ale różnica jest i tak duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Powitać z wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Powitać z wieczora. Hey Andrzej jak tam noga ?? Lepiej cos ?? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 00:26_________________________________________________ No tak jakoś wyszło niefortunnie . Narazie się rozglądam ale w tym roku chyba jeszcze nie zmienie auta, no ale zbieram info o b6 i b7 do takich się przymirerzam. Bardzo mi się podobaja wozidełka z Klubu Audi. Łoj wszyscy sie gwiazdkami ozdobili No fakt niektore sa konkretne najlepiej poczekaj chlopaki domedza swoje i sprzedaja za grosiaki wtedy warto je lykac Ot. Wymyslił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Hejka Łukaszu. Dzięki za pamięć, no ale dzisiaj trochę boli. Chyba się pogoda będzie zmieniać. A co u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Hejka Łukaszu. Dzięki za pamięć, no ale dzisiaj trochę boli. Chyba się pogoda będzie zmieniać. A co u Ciebie? A no ja zmordowany po robocie dostalem dzis maly wycisk ale pocieszajace jest to ze jutro mam dzien wolny. Byc moze a jaka u was pogoda jest aktualnie ?? Bo ja siedze w Uk wiec u nas bylo dzis bardzo slonecznie i dosyc cieplo.. Przyjemnie ogolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Na wybrzeżu dzisiaj było nawet ciepło tylko przelotny deszcz i burze ze dwa razy ale szamani w tv mówią, że ma być gorąco na dniach. Ja od pracy to mam na razie luz tylko ,że mnie już wszystko boli od siedzenia i leżenia. I tak źle i tak niedobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Na wybrzeżu dzisiaj było nawet ciepło tylko przelotny deszcz i burze ze dwa razy ale szamani w tv mówią, że ma być gorąco na dniach. Ja od pracy to mam na razie luz tylko ,że mnie już wszystko boli od siedzenia i leżenia. I tak źle i tak niedobrze. Ba wiesz ja Ci gwarantuje podnosic czasem tylek aby korzeni nie puscil A dla rozluznienia proponuje maly seans filmowy http://www.liveleak.com/view?i=282_1219972900 Strzel sobie filma zobaczysz jaki aparat Kurcze oby Ci szamani sie nie mylili bo Moj Ojciec w Polsce wlosy wyrywa [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 00:43_________________________________________________Wnioski z filmu jakies ?? Ja mam tylko jeden skacz na glowke tylko w sprawdzonych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Obejrzę jutro idę już dzisiaj pokomarzyć ale dzięki za link. 3maj się narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Obejrzę jutro idę już dzisiaj pokomarzyć ale dzięki za link. 3maj się narazie. No ok w sumie dobrze bo bys rodzine obudzil To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dobry z wieczora. Idę zwiedzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 No to zwiedzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 spać bo rano na procesję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 spać bo rano na procesję Nie dam rady w tym roku, połamałem sobie girę i mam gipsik więc zostaje w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi