arczi900819 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 ... jak nie ma browarka w home to zawsze jest browarek na stacji albo w sklepie 24h ... tam zawsze obsłużą spragnionych :gwizdanie: No chyba że się mieszka poza miastem i w pobliżu nie ma ani stacji anie sklepu 24h.... :gwizdanie: Ale w sumie Przejście graniczne z Ukrainą to jeszcze lepsze niż całodobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobusiek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 to czas na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Dobry z wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witka wsiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Robiliście dzisiaj coś przy swoich ? bo tak tylko witanie w temacie. Ja zamierzam jutro olej w silniku wymienić, filterek paliwa, oleju, powietrza. Dzisiaj było mycie furki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja niestety nic nie robię bo mam chora noge ale jutro żonka posprząta w srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 CZESC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No jakiś większy ruch w końcu się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No jakiś większy ruch w końcu się robi. weekend się zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahrenheit Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Hellooo! Robiliście dzisiaj coś przy swoich ? bo tak tylko witanie w temacie. :gwizdanie: Właśnie robiłem , wycieraczki, bo stawały już na środku szyby. Skończyłem o po 23 . Sworzeń tak mocno siedział, że dopiero czeba było . Przeczyściłem i smigają tera. [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 00:26_________________________________________________Wstaje ktoś dziś o 4-ej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja jeszcze nie bede spał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahrenheit Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Bo ja tak, wiec branoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 też spadam w kimono - witam, pozdrawiam, żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wszyscy uciekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Osamotniony wątek w środku nocy... :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 02:54_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Spicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A to czemu ?? Mi szumi po imieninach kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi