akjam Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No to jest nas już dwóch :> Co tam? Nocka w pracy czy w domku przy pifku? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No to jest nas już dwóch :> Co tam? Nocka w pracy czy w domku przy pifku? :gwizdanie: W domciu piwko już właśnie dopijam ale jeszcze trochę poczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 siemano to jest nas trzech, juz daaawno nikt nic w "nocnych" nie pisal, trzeba ozywic watek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja też spożywam - chorwackie pifko - i wspominam urlopik, z którego wróciłem. Ledwo żyję a po pifku zasnę jak małe dziecię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No a ja w tym roku urlop mialem z głowy połamałem nogę i dup_ siedzę w chacie od maja ;(. Super że niektórzy mieli udany urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a mi sie nie chce do sklepu po piwko gnac a mam w sumie co opijac, prawko odzyskalem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 prawko odzyskalem to autkiem podjedź po browarek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 tylko nie jedż po browarku bo ci znowu zabiorą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 połamałem nogę i dup_ ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Hehe dobre Tomek [br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 01:23_________________________________________________No i czas w kimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 nie zabrali za browarki tylko za 25pkt haaalllooo, jest tu kto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nie zabrali za browarki tylko za 25pkt haaalllooo, jest tu kto:) Powitac. To trzeba wolniej jeżdzic hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaha Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a ja sobie siedzę i przeglądam mobile.de... zwariować można, już sam nie wiem co brać... rocznik 2005-2006: A4 w 1,9TDI czy jednak pojechać po bandzie i A6 2,7 lub 3.0 TDI... No i pora uderzać w kimę bo u mnie już 1.40, rano do roboty a nie jak normalny biały człowiek sobotnie wysypianie się... ;( [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 23:41_________________________________________________ale ku....a wielgaśnego karalucha właśnie zatłukłem, to tak na dobry sen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 to gdzie Ty jestes, co Ty robisz? a A6 3.0tdi to mmmmmm miodzio:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie no a4 z a6no bez porównania a6 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 co tam? Kto tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 hipopotam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jeszcze ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 superktoś Łoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No to jest nas już trzech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi