arczi900819 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 temat zamiera Temat nigdy nie upadnie puki piszem tu dosadnie, masę rymów pięknych, naszych. Moja sorka od polskiego narobiła osobie mej kłopotu wielkiego, Na dzień dobry mnie osłupiła trzy baniaki postawiła... Cóż z polskiego jestem słaby może zdam ten roczek aby, dalej iść się kształcić śmiało bo mam przygód tu niemało. Ale cóz to - zapomniałem co na począteczku zrobić miałem... Trzeba o wieczornej porze zanim legnę znów na łożę, się przywitać - tak wypada więc kompanio moja rada: Witam! jeźdźców wszystkich nocnych tych jak zawsze wieszczów naszych, którzy nam tu wiersze dają piwko przy tym popijają. Witam!
akjam Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam wszystkich jak przystało przed nocną zmianą których nie mało... Dziś znów w pracy czas spędzić muszę ale nie narzekam póki płacą słusznie... Co do tematu to nie umrze jest Nas wielu którzy piszą składnie... Są i tacy którzy wpadną aby tylko zajrzeć... Piszcie śmiało moi mili zaglądajcie w wolnej chwili... aby wątek rósł w potęgę goniąc mocno całą resztę...
arczi900819 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 No.. powraca klimat wątku czuję że jest wsjo w porządku, rymy płyną tutaj stale każden inny temat w*le. W tym jest siła w nim potęga, każden inny tu wymięka! [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 23:36_________________________________________________Dobra pany - idę spać bo raniutko trzeba wstać, więc się tu nie rozpisując myśli senne sobie snując Mówię wszystkim "do widzenia" Do następnego zrymowienia [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 23:46_________________________________________________No i cisza tu nastała Chęć mi teraz naszła mała, By wierszyczek tu zapodać rym kolejny tutaj dodać. Witam, witam wszystkich gości tych co zajrzą tutaj mości panów i panienek, mówię teraz dzieńdoberek, Idę w kimy, powodzenia- układajcie rymy (bez wytchnienia). Szerokości, bajo
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Nie leć arczi, nie leć chłopie, Bo wnet lipa będzie wielka Siedzą se i grzeją d*pę, Lub się za kroplą leje kropelka! Podczas, gdy my rymujemy, By tradycję trzymać w wątku, Chociaż brak mi już dziś weny, Gwoli dochować porządku, F5 wciskam, obserwuję, Czekam, lecz wiem, że na próżno... Kiepsko sam się tutaj czuję, Więc napiszcie coś, choć późno...
arczi900819 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Nikt nic jeszcze nie zrymował deszcz nam wieszczy tu przeraził ja nie będę się z tym chował Czy ktoś się na wątek obraził? Nie piszeta żadnych rymów posłuchajcie moich mów: I popiszcie trochę wierszy, i kto teraz będzie pierwszy po mnie w kolejności drugi koniec dywagacji niezbyt długich. Idę w kimy
akjam Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Deszczu WaćPan sie nie boję lecz brak czasu na niedolę... teraz chwilka przyszła wolna więc wskakuje na mego kompa... Pozdrowienia ślę wszędzie dla każdego kto tu wejdzie... Jednak czas już taki, że trza wkładać swe kubraki... Do snu składać się czy prędzej wieki żył nie będę... Żegnam wszystlich swym ukłonem Dobrej nocy życząc swym uporem... Upór rządzi i szaleje Jeszcze chwilę to zostanę...
dansli Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Piszę do Was o tej porze, by przeczytał ten kto może. Spać się nie da moi mili, wiec zagoszczę tu na chwili. Po rymuję troszkę sobie, może się spodoba Tobie. Późna już jest teraz pora, trzeba graty dać do wora. Poukładać wszystko ładnie, może sąsiad nie ukradnie. Lecz nie wyjdę dziś z mej chaty, wszędzie tylko są mandaty. Jeździć wolno nie umiałem, chociaż bardzo się starałem. Taki los jest z mą Audicą, że mnie wciąż te pały widzą. Także słyszcie moi mili, byście się znów nie zdziwili. Bardzo szybko jeździć trzeba, żeby dostać się do nieba. Noi kasę trzeba nosić, kiedy miśki będą prosić. wtedy zawsze się dogadasz, i do autka szybko wsiadasz. Pędzisz rychło do swej baby, omijając wszelkie żaby. Już se myślisz dobrze będzie, pójdę z nią już dzisiaj wszedzie. Bo kobieta jest kochana, kiedy robi mam śniadania. i obiadek nawet czasem, chciaż często jest z grymasem. Pora kończyć moi drodzy, trzymać rymy swe na wodzy. A na śląsku śnieg dziś sypie, każdy w łóżku babe ..... . Trzeba kłaść się, już nadszedł czas, niechaj sen wnet ogarnie Nas. Dobrej nocki złożyć pragnę... a na rano przynieść jagnię. Napisano 8 zgłoskowcem [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 02:21_________________________________________________cos tu nikt nie pisze czyżbyście wszyscy już spali o tej poze??
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Brak weny i zmęczenie powoli się udziela, więc będzie bez rewelacji;p Krótką chwilę przed północą, Kiedy dzieci już nie psocą, Przyrymować ktoś tu musi, Padło na mnie - nie poskarżę się mamusi! Po wycieczce bardzo miłej, We Francji spędzając chwilę, Powróciwszy z mych wojaży, Pozdrowić Was mi się marzy! Czekam więc na odzew rychły, Jak co wieczór późny, zwykły Choć nadzieja głupich matką, Wierzę, że zabłyśnie gadką Każdy z czytających wątek Nocnej jazdy dziś początek! Kończę, by ustąpić miejsca, Ludkom w Audi, nie tym w Bejcach, Piszcie za tym, co na myśli, Co się stało, a co przyśni? Mnie już oczy sen przymyka, Więc się chowam pod kocyka I z gorącym pozdrowieniem, Mówię "Cześć" z księżyca cieniem.
konradzed Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ja się wyłamię i nic rymowanego nie wpiszę. Pozdrowienia dla wszystkich "spiochów"!
akjam Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Późna pora, albo wczesna jak kto woli jedni do śpiwora, drudzy budzą się w niedoli Dziś na mnie przyszedł czas pożeganać... przywitać Was... Więc robię to z uśmiechem słuchając radyjka przed snem... Miłej niedzieli wszystkim akjam życzy uciekając do krainy Morfeusza gdzie sny są odzwierciedleniem duszy...
dansli Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Dobrej nocy miłych snów aby każdy jutro obudził się znów.
dansli Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 zdrówko dobrze ty moj drogi chociaz juz mnie bola nogi bo sie troche nachodziłem i wogóle nie jezdziłem trzeba w watku cos napisać by mnie tu było widać. dobranoc forumowicze [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 01:00_________________________________________________chlopy nie spac trzeba uczestniczyc we wątku
adrianus Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 chyba czas isc spac:D dobranoc all!
arczi900819 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Cisza się zrobiła w wątku Nie jest zbytnio to w porządku. Ja jak zwykle gdy mam czas chcę pozdrowić wszystkich was, Ale żeby nie był kwas zaraz idę w senny las. Zdrowo przed snem rym zarzucić, pragnę wszystkich was ocucić. DJ, Osa gdzie jesteście nie gadajcie że na mieście. zarymujcie o tej porze rymów tutaj ehhh nieboże jakoś jest ostatnio mało więc zapodawajcie śmiało.
dansli Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 znowu pisze tu riposte chociaz nie jest to takie proste aby watek tu nie zamarł nie jeden sobie jezyk połamał pisza wszyscy tu rymami wymyślają sobie sami. jesli spać sie wam nie chce piszcie tu rymy swoje wielce ja niestety czasu nie mam wiec juz rymowac nie bede wam ide spac
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Po co ja mam pisać wiersze, Gdy poza mną nikoguśko, Bp do spania to Wy pierwsze, Wszak wygrzewać trzeba łóżko... Wjadę ja Wam na ambicję - d*py ruszyć i rymować!! Czas wprowadzić prohibicję, Przestać się onanizować! Poczyniwszy te działania, Macie już czas na pisanie, Więc czym prędzej swe starania, Wypełnijcie,zanim spanie Znuży Wasze ciężkie głowy I się położyć wnet każe, Człek z Was młody oraz zdrowy, Piszta, albo się obrażę! Kończę więc niniejszym wywód, Pod kołdrę cielsko pakuję, Poeta to nie mój zawód, Jednak widać, że rymuję! Ty też możesz się udzielić I swym rymem nas obdarzyć- Będziem wszyscy się weselić Wsio się przecież może zdarzyć
dansli Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 nigdy nie wiesz co sie zdarzy jak kolega wyzej pisze czlowiekowi sie zamarzy w wlasnym domu chce o cisze bo sasiedzi spac nie daja no i ciagle sie flagają ja dzis dupac nie mam czasu nie che zrobic se marasu uczyc trzeba sie na jutro zeby nie miec kartke pusta takze spac jeszcze nie pojde predzej zrobie jakas bójdę wiec rymujcie wszyscy przecie wszakrze dobrze o tym wiece ze ten wątek nazwe zmienia wpada w wasze wsze natchnienia udzielajcie sie panowie kazda pani wam to powie tracic czasu nie ma sensu wiec rymujcie tu bez precedensu
Rekomendowane odpowiedzi