hhacek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 hello a ja siedze (w Londynie ) po pracy i popijam piwko
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Rafalek paczuszka dla Ciebie przekazana Prezesowi
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 hello a ja siedze (w Londynie ) po pracy i popijam piwko pozdrów Hotesta ykk IKu
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 wiem...... mialam z nim byc.......ale niestety mialam awarie przed Lublinem mala........ no i z Hugo sie troszke spoznili przeze mnie na ten Tor Ale był A no to spoko Ja też miałem być ale nie wyszło, coś mi w ostatniej chwili wypadło i nie mogłem rano ;( Ale Hugo miał mi gadgety odebrać A piwko ze Sławkiem to i tak muszę wypić ale na jakimś ogólnopolskim :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 01:34 _________________________________________________ Rafalek paczuszka dla Ciebie przekazana Prezesowi Super Dzięki
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 osetti Czlowiek pojedzony, to czlowiek szczesliwy..
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 wiem...... mialam z nim byc.......ale niestety mialam awarie przed Lublinem mala........ no i z Hugo sie troszke spoznili przeze mnie na ten Tor Ale był A no to spoko Ja też miałem być ale nie wyszło, coś mi w ostatniej chwili wypadło i nie mogłem rano ;( Ale Hugo miał mi gadgety odebrać A piwko ze Sławkiem to i tak muszę wypić ale na jakimś ogólnopolskim :gwizdanie: Hugo ze Slawkiem na Torze...a ja na Lawecie do Wawy wracalam Tyle mnie widziano w Lublinie
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 osetti Czlowiek pojedzony, to czlowiek szczesliwy.. Tylko pojedzony? W sobotni wieczór to powinien być troszku napity
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 oo Angela a co to Niuńka odmówiła posluszeństwa?
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Hugo ze Slawkiem na Torze...a ja na Lawecie do Wawy wracalam Tyle mnie widziano w Lublinie Ojojoj Współczuję... A co chłopaki nie umieli koła zmienić? [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 01:38 _________________________________________________ rafalekx to tez.. i nie tylko.. :gwizdanie: A co innego jeszcze masz na myśli?
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 oo Angela a co to Niuńka odmówiła posluszeństwa? no niestety biedactwo...pierwszy raz mi odmowilo posluszenstwa
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 zdarza sie najlepszym dojdzie do siebie 3mamy kciuki a tymczasem miłej nocki moi drodzy... winko się skonczyło pora dołączyć do Męża buziaki
Pepin Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Pepin witam, mam rodzinkę na ul. Kwiatowej w Poznaniu, kojarzysz okolicę? Kojarzę .. kilka sklepów z elektroniką w okolicy jest ODwiedzasz rodzinkę w sierpniu ? @Lublin .. jeszcze tydzień temu planowałem przyjechać na tor .. ale jakoś tydzień z urlopem wziął górę i siedzę na wsi ale zaciski dostały moda
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Ojojoj Współczuję... A co chłopaki nie umieli koła zmienić? powazniejsza sprawa padla pompa wody i pasek sie zerwal..... [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 01:44 _________________________________________________ angela teraz bedzie tylko lepiej.. taaaa napewno
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 powazniejsza sprawa padla pompa wody i pasek sie zerwal..... Pompę to ja u siebie już robiłem, bardzo dobrych majstrów od tych spraw mamy w Lubartowie, znaczy pod Lubartowem :gwizdanie: Mogłaś tam autko zostawić, bardzo blisko od Lublina
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 powazniejsza sprawa padla pompa wody i pasek sie zerwal..... Pompę to ja u siebie już robiłem, bardzo dobrych majstrów od tych spraw mamy w Lubartowie, znaczy pod Lubartowem :gwizdanie: Mogłaś tam autko zostawić, bardzo blisko od Lublina a skad ja to moglam wiedziec
freon Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja wróciłem z nocnej akcji oklejania słupów i klatek schodowych okolicznych osiedli we Wro... Szukam mieszkania do wynajęcia - a ich ceny w necie są Może analogowa wersja dojdzie do ludzi, co niebardzo wiedzą jakie ceny są w ogłoszeniach www...
Rekomendowane odpowiedzi