Tomeks Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 pomyslalem,ze mozna by zalozyc taki temat,warunek-mozna pisac od 00.00 do 06.00. czasmi ma sie ochote napisac jedno zdanie,a niema sie ochoty na zakladanie nowego tematu. mozna by tu pisac na kazdy temat,typu: "wlasnie wrucilem z roboty(przypominam-mozna tu pisac od 12 w nocy),moj szef to hvj!!!"lub"sasiad napier..la muze na cala pare-co mu zrobic :angry:" lub"wlasnie moja zone i nie moge zasnac",chociaz ,nie,wtedy wlasnie chce sie spac,to-"zona nie chce mi dac-nie moge spac :wallbash:" i ogolnie,na kazdy temat,ogolnie taki typowy "off topic"
matig7 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 No straszny offtop ale w tych godzinach najlepiej sie pisze Zwłaszcza po pijaku Pozdrawiam wszystkich którz nie śpią jeszcze [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 02:23
Tomeks Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 No straszny offtop ale w tych godzinach najlepiej sie pisze Zwłaszcza po pijaku Pozdrawiam wszystkich którz nie śpią jeszcze [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 02:23 no to pierwszy "jezdziec" :th: szef,sasiad czy zona? :polew:
mroova81 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 kijowo że dopiero teraz to powstało, właśnie kończę cały tydzień nocek w robocie!
Tomeks Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 kijowo że dopiero teraz to powstało, właśnie kończę cały tydzień nocek w robocie! ale jak u sasiada cicho,a zonka ,to i tak wygrales 2:1
freon Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 ja ostatnio się uczyłem do 4:44 lub 5:05 (takie moje godziny) ale pchnąłem 2 examy i jak na razie to... wróciłem z ostrej biby, choć może nie była aż tak ostra bo jest 00:15 ale... już reszta skończyła swego żywota... zatem nocnie i świętojańsko o sobótce - uważam iż taki off top o bele czym jest napradę dobry :th:
Szuszu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Teraz off topic nocny zaczynacie, dobra za tydzień kolejne nocki to se popiszemy.
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 witam nocnych marków...ja przed północą zasnąć nie mogę, więc często w późnych godzinach jeszcze siedzę przy lapie;)
mcm Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 no hejka night-rajderzy, właśnie wróciłem z przejażdżki nocnej, mała mieścina więc wieje nudą, ale drogi puste to i osiągi się zwiekszają :th:
pet3r Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 a ja też przed chwilą przerzuciłem trochę paliwa przez gary. obiecałem sobie, że o 23 pójdę spać żeby na 7 wstać wypoczętym do roboty a tu c**j bombki strzelił, jutro umrę jak będzie taki skwar jak dziś.
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 to ja życzę dobrej nocy wszystkim nocnym jeźdzcom;) Pzdr
mirek31071977 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 A ja w robocie siedzę i tak sobie oglądam forum.Zaraz idę się drzemnąć i może do rana pośpię.Choć mnie to już dawno wpienia to lubię taką robotę.
Tomeks Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 dzisiaj napatoczyl mi sie cwaniaczek w CLK 270CDI ,czarny,chromy,balony z 19",slalomem wyprzedzal wszystkich,mnie tez, na swiatlach stanolem za nim(kukal w lusterko jak bym mial cyce jak Pamela),zielone i rura,1,2 i zaczolem go brac,3 i zostal z tylu ,na nastepnych swiatlach stana obok mnie,czekalem az depnie,a tu zonk ,zaczal jechac jak stara babcia.
marcin j Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 dzisiaj napatoczyl mi sie cwaniaczek w CLK 270CDI ,czarny,chromy,balony z 19",slalomem wyprzedzal wszystkich,mnie tez, na swiatlach stanolem za nim(kukal w lusterko jak bym mial cyce jak Pamela),zielone i rura,1,2 i zaczolem go brac,3 i zostal z tylu ,na nastepnych swiatlach stana obok mnie,czekalem az depnie,a tu zonk ,zaczal jechac jak stara babcia. No i dobrze ze dostal lanie :th: Ja robote nocna odprawilem wiec trzeba isc do spania , rano pobudka. Do nastepnego.
Tomeks Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja robote nocna odprawilem wiec trzeba isc do spania , rano pobudka. Do nastepnego. robota nocna= ? no niech to twoja przeczyta, :bicz3: :polew:
marcin j Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 juz spi, a ja bledy w liczeniu robie wiec ide spac.
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 macie niepowtarzalną szansę złożyć mi życzenia urodzinowe;p "Już" 19 na liczniku....właśnie skończył się u mnie grill, a o 6 pobudka, więc trzeba lecieć w kime....pozdro;)
Pepin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 DeeJay_Kill wszystkiego najlepszego 19 lat ... i juz śpi .. w Twoim wieku to bym czekał do wschodu słońca
pet3r Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 a ja z baletu wróciłem, a miałem tylko piwo wypić po pracy z kumplem jak to staropolskie przysłowie mówi - balet spontaniczny najlepszym baletem
Rekomendowane odpowiedzi