tomaszu Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Dawno nie miałem bezsennej nocy. Chyba muszę jakie barany policzyć...
Kolkov Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Dawno nie miałem bezsennej nocy. Chyba muszę jakie barany policzyć... nic mi nie mów... Gdybym nie musiał wstać o 4.00 to bym zjadł poduszkę Użytkownicy online 4 Gości, 1 Użytkownik Użytkownicy aktywni w ciągu ostatnich 2 minut: Kolkov Tak to jeszcze nie miałem
sokolnh Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 co najwyżej możesz być tu czyimś wasalem
Gość Daymoon Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 co najwyżej możesz być tu czyimś wasalem Się odezwał..... Uważaj bo OMGa na Ciebie naśle
Cuber Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 OMG coś ostatnio sie opuszcza na forum :gwizdanie:
mtjk Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Daymoon - zauważyłem, że pojechałeś po A3 ostro na jednym topicu, aż tak bardzo mu się należało?
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Nie wiem o który topic chodzi, ale znając A3 to mu się należało.
mtjk Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_audi_s4rs4_bialy_jastrzab-t27120.75.html W sumie tak patrzę i za bardzo nie widzę za co koleś dostał zjebkę. Ostatni jego post to odnośnie silników...
Gość Daymoon Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Daymoon - zauważyłem, że pojechałeś po A3 ostro na jednym topicu, aż tak bardzo mu się należało? czytam nie pierwszy jego post i mnie delikatnie mówiąc wkurza [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2008, 00:52_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_audi_s4rs4_bialy_jastrzab-t27120.75.html W sumie tak patrzę i za bardzo nie widzę za co koleś dostał zjebkę. Ostatni jego post to odnośnie silników... za całokształt [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2008, 00:53_________________________________________________ OMG coś ostatnio sie opuszcza na forum :gwizdanie: u dentysty siedzi :polew:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2008, 00:53_________________________________________________narta lecę w komono :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość osetti Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 buenas noches ------------------------------ eh cisza w eterze.... wszyscy śpią..... to ja też idę.... i niech już jest grudzień!
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 dzień skończony...dzisiaj udało mi się do mojego rozbitka wrzucić ori suba i głośniki;) W poniedziałek zrobię więcej - mam nadzieję. Dobrej nocy;]
rafalekx Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Siema rodacy Właśnie wróciłem z pięknego kraju w którym na każdym kroku można spotkać przecudowne R8 lub nowe RS6 Kocham Szwajcarię za ich cudowne autka , piękne widoki i kulturę Pozdrawiam wszystkich i idę spać Jutro pochwalę się jakie fury widziałem
Rekomendowane odpowiedzi