ykk Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Jol Osa nie wracaj do Polski, nie ma po co. piz*zi niemilosiernie..
Gość osetti Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 IKu nie chrzań! napewno nie jest tak źle ja się mogę z kimś zamienić - chcę już do domu ;(
ykk Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 8C W sumie moglo by byc -8C Takze, rzeczywiscie nie jest tak zle..
Gość osetti Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 trochę zimno macie ojjjjjjjj to nie zazdroszczę, ale luzik, ja wrócę podejrzewam w największy mróz więc mi tyłek jeszcze zdąży wymarznąć
kiciafirerek Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 hehehe ja wrocilem wlasnie z chorwacji upaly byly po 30 stopni a w polsce nie ladnie piszac strasznie piz**i ;P po drodze spotkala mnie w temperatura 1 stopnia C !! balem sie ze w polsce juz zima bedzie .
rafalekx Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Taa jutro snieg :> zimówki juz na Jaaaasneee Wypluj te słowa w tym roku zimówki planuje dopiero w grudniu założyć Podobno ma być ciepła jesień Jeszcze sie nie przywitałem
Młody Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 No ja myslę że już będzie w październiku z 30 plus
hajper Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Kto do mnie mejla napisał w sprawie ledów? Niechcący skasowałem i nie zdążyłem przeczytać
rafalekx Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Jak wrażenia po meczach naszych drużyn w UEFA?
kgb77 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Jak wrażenia po meczach naszych drużyn w UEFA? Lech zagrał wg mnie zbyt bojaźliwie i znacznie słabiej niż np. ostatnio z Wisłą, która z kolei rozegrała dość dobry mecz, choć denerwuje mnie, że często zbyt łatwo można ją rozklepać kilkoma podaniami i zawodnicy zamiast wracać się za przeciwnikiem patrzą tylko na piłkę...Uważam, że Lech poradzi sobie w rewanżu, zaś Wisła musi wznieść się na wyżyny, bo Tottenham może teraz dostać kopa i uwierzyć, że może wygrywać, a zawodników ku temu ma wielu.
Gość osetti Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 dobrej nocy wszystkim klubowiczom
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 dobrej nocy wszystkim klubowiczom naraz bzzzzzzzzz
Rekomendowane odpowiedzi