kiciafirerek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 kiciafirerek a swoją drogą skąd taki nick? po drugie: nie jestem już panna a to mi sie tragicznie dzien konczy tak mi skrzydla podcinac lamac zdeptac ;( nick skad z główki makówki miałem jeszcze w zanadrzu tygrysiasty padzenkins ale nie musialem z niego korzystac malo kiedy kiciafirerek jest zajety :] chyba ide lulac...czuje sie zawiedziony
kiciafirerek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 po drugie: nie jestem już panna :polew: żartujesz? Dobry czyli jest jeszcze dziewczyna nie stracona ??
rafalekx Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Rafał czepiasz się mnie dzisiaj Znaczy że jak? ja mam rączki przy sobie
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Rafał czepiasz się mnie dzisiaj Znaczy że jak? ja mam rączki przy sobie dobra Kochani fajnie się tu z Wami pieprzy głupoty, ale pora najwyższa iść spać
kiciafirerek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 My tu gadu gadu a rano kto mnie do pracy obudzi musze sie pozegnac spokojnej bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nocy bzzzzzzzzzzz bz bzzzz bzzzzzzzz bz bzz bzzz kololowych sów bzzzzzzzzzzz
kiciafirerek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 bz Kiciafirerek bz bzzzz bzzzzzzzzzzzzz Panno nie Panno Osko
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 bz Kiciafirerek bz bzzzz bzzzzzzzzzzzzz Panno nie Panno Osko po prostu Osa chodźmy już wszyscy spać, bo IKu nie zje spokojnie
rafalekx Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 chodźmy już wszyscy spać, bo IKu nie zje spokojnie Ale że jak tak wszyscy razem? Oj Osa... nie kuś IKu już dawno wcina kabanosy aż mu się uszy trzęsą
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 każdy sam idzie spać i ja też
kiciafirerek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 pora spac kotka mi zasnela z pyskiem na lapku jak go zamkne to moze jej sie cos stac w glowke hehehe grupen ssssssssssssssssssssssssssssssspanie kobieta jak cos wymysli to nie ma...........nikt nigdy nic przeciwko :D:D hehehe branoc do bzzzzz kici kici ale mnie kusi hehehe
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 pora spac kotka mi zasnela z pyskiem na lapku jak go zamkne to moze jej sie cos stac w glowke hehehe grupen ssssssssssssssssssssssssssssssspanie kobieta jak cos wymysli to nie ma...........nikt nigdy nic przeciwko :D:D hehehe branoc do bzzzzz kici kici ale mnie kusi hehehe rozumie ktos coś z tej wypowiedzi?
rafalekx Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 każdy sam idzie spać i ja też Znaczy że co? Mąż Cię z łóżka wygonił? :shocked: Wiedziałem że tak będzie
kiciafirerek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 pora spac kotka mi zasnela z pyskiem na lapku jak go zamkne to moze jej sie cos stac w glowke hehehe grupen ssssssssssssssssssssssssssssssspanie kobieta jak cos wymysli to nie ma...........nikt nigdy nic przeciwko :D:D hehehe branoc do bzzzzz kici kici ale mnie kusi hehehe rozumie ktos coś z tej wypowiedzi? Ja rozumiem ale chyba sie nie licze ;P kusi mnie zeby sprawdzic co sie stanie jak zamkne lapka a kicia malenka bedzie miala glowke w srodku tak slodko spi zarcik :] [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 00:56_________________________________________________ każdy sam idzie spać i ja też Znaczy że co? Mąż Cię z łóżka wygonił? :shocked: Wiedziałem że tak będzie maz czy nie maz zona czy nie zona
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 każdy sam idzie spać i ja też Znaczy że co? Mąż Cię z łóżka wygonił? :shocked: Wiedziałem że tak będzie narazie nie dotarłam do łózka więc nie wiem co mnie tam czeka więc albo albo [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 00:57_________________________________________________kicia dopiero teraz zajarzyłam że Tobie o kota chodzi
rafalekx Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 narazie nie dotarłam do łózka więc nie wiem co mnie tam czeka więc albo albo Chyba raczej to drugie Bo przecież Ciebie głowa boli
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 narazie nie dotarłam do łózka więc nie wiem co mnie tam czeka więc albo albo Chyba raczej to drugie Bo przecież Ciebie głowa boli i tu się mylisz
ykk Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 No wlasnie.. sp***rzac do spania.. Bo jestem glodny..
Rekomendowane odpowiedzi