pet3r Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 jest tu ktoś z Wrocka? co tam się dzisiaj działo wszędzie, co kilkanaście metrów w centrum policjant. wszystkie skrzyżowania obstawione, stali na wyjazdach z parkingów, z bram... co prawda światła nie działały i w niektórych miejscach kierowali ruchem ale poza tym wszędzie było ich pełno, masakra jakaś.
kiciafirerek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 jest tu ktoś z Wrocka? co tam się dzisiaj działo wszędzie, co kilkanaście metrów w centrum policjant. wszystkie skrzyżowania obstawione, stali na wyjazdach z parkingów, z bram... co prawda światła nie działały i w niektórych miejscach kierowali ruchem ale poza tym wszędzie było ich pełno, masakra jakaś. jestem z wrocka byla dzisiaj ta merkel cała brzydal straszny i policja caly wroclaw sparalizowala zeby miala szybki przejazd honoricos tam jej przyznali i jakies tam sranie w banie [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 23:35_________________________________________________aaaaa dobry wieczor
rafalekx Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Coś łOsy nie widać? Mąż wyrzucił komputerek?
kiciafirerek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Coś łOsy nie widać? Mąż wyrzucił komputerek? hehehe albo kompa wyrzucil albo OsKe hehehe cos czuje ze jeszcze sie pojawi
Gość Daymoon Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 bry frzyzdgim [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 00:09_________________________________________________http://www.zemsta-za-zdrade.pl/?id=43f13eef
rafalekx Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 cos czuje ze jeszcze sie pojawi no jasne ona bez Nas żyć nie może
kiciafirerek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 bry bry dobry [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 00:12_________________________________________________ cos czuje ze jeszcze sie pojawi no jasne ona bez Nas żyć nie może jesli to prawda to niech sie lepiej pojawi szkoda mlodej pieknej klubowiczki hehe
rafalekx Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 mlodej pieknej klubowiczki hehe Jakiej tam młodej... Oj proszę się o minusa
kiciafirerek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 mlodej pieknej klubowiczki hehe Jakiej tam młodej... Oj proszę się o minusa były plotki ze mezatka ze nie mezatka..teraz ze mloda albo nie hehehe moim zdaniem jest niezle i sie nie podlizuje bo jej nie ma
rafalekx Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 moim zdaniem jest niezle i sie nie podlizuje bo jej nie ma No nie pozostaje mi nic innego jak tylko się z Tobą zgodzić: tragedii nie ma
kiciafirerek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 moim zdaniem jest niezle i sie nie podlizuje bo jej nie ma No nie pozostaje mi nic innego jak tylko się z Tobą zgodzić: tragedii nie ma jestem nowy wiec nie wiem mamy ze sie tak wyraze cos leprzego na forum ?? [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 00:29_________________________________________________ moim zdaniem jest niezle i sie nie podlizuje bo jej nie ma No nie pozostaje mi nic innego jak tylko się z Tobą zgodzić: tragedii nie ma a takie pytanko jeszcze co trzeba zrobic kiedy nie bede nowicjuszem ??
rafalekx Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 jestem nowy wiec nie wiem mamy ze sie tak wyraze cos leprzego na forum ?? yczek to dobra sztunia Podobno ma tytuł miss mokrego podkoszulka... a takie pytanko jeszcze co trzeba zrobic kiedy nie bede nowicjuszem ?? 1. Kupić flaszkę prezesowi 2. Kupić flaszkę adminkom 3. Kupić flaszkę zielonym (jedna wystarczy...) 4. Kupić flaszkę Vipkom (no tu ze 2 sztuki) 5. Kupić flaszkę różowym landrynkom (jeżeli bierzemy ykka pod uwagę to tu musisz doliczyć kratę dla niego i koniecznie musisz mu dać buziaka, łOsiastej też możesz dać przy okazji, ona też chyba różowa...) 6. Władcom postów to każdemu po jednej flaszce 7. Reszcie już nic nie musisz No dobra musisz zacząć nabijać posty, bierz przykład z ykka
kiciafirerek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 aaa ciekaw jestem nie znalazlem a szukalem na forum mozna smigac zawracac baczki krecic na rekawie jak ma sie quattro ??????
rafalekx Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Q bączki można kręcić bez rękawa
Rekomendowane odpowiedzi