czarnyGT Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam, Bawiłem się ostatnio Vag'iem i ustawiłem sobie wartości: 1.dawka na wolnych obrotach 3mg 2.wolne obroty 861 5.dawna startowa 21mg Moje pytanie dotyczy wartości jaka powinna być w pozycji 3 (standardowo). Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 tak jest dobrze ... [taka powinna byc]
czarnyGT Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Chodzi mi o pozycje 3. czyli wspolczynnik wypelniania EGR... Sorki ,źle sprecyzowałem wcześniejsze pytanie.
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Chodzi mi o pozycje 3. czyli wspolczynnik wypelniania EGR... Sorki ,źle sprecyzowałem wcześniejsze pytanie. aaa o EGR Ci chodzi ... nie pamietam .. a nie chce mi sie szukac [jest weekend] .... poczekaj moze jakis uzytkownik 1Z-ta sprawdzi i poda ...
PAWEL69 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam może to pomoże:http://www.dieselschrauber.de/Solldaten_Main.html Pozdrawiam
czarnyGT Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam może to pomoże:http://www.dieselschrauber.de/Solldaten_Main.html Pozdrawiam Nie mogę w tym linku odszukać tej wartości. Może ktoś jednak zna. Spanky poratuj... Pozdrawiam.
przemik Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam, Bawiłem się ostatnio Vag'iem i ustawiłem sobie wartości: 1.dawka na wolnych obrotach 3mg 2.wolne obroty 861 5.dawna startowa 21mg Moje pytanie dotyczy wartości jaka powinna być w pozycji 3 (standardowo). Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam. Z ktorej grupy w VAG to odczytujesz ??? Bo jesli z 000 BS to pozycja 3 oznacza "polozenie pedału akceleratora".
spanky Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam, Bawiłem się ostatnio Vag'iem i ustawiłem sobie wartości: 1.dawka na wolnych obrotach 3mg 2.wolne obroty 861 5.dawna startowa 21mg Moje pytanie dotyczy wartości jaka powinna być w pozycji 3 (standardowo). Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam. Z ktorej grupy w VAG to odczytujesz ??? Bo jesli z 000 BS to pozycja 3 oznacza "polozenie pedału akceleratora". przemik kolega pisze o adaptacjach .... czarnyGT jak wroce do domku i znajde to napisze ... [nie obiecuje ze znajde]
przemik Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 przemik kolega pisze o adaptacjach UPS my mistake
Rekomendowane odpowiedzi