platinum Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam czy ktoś kupował z was z allegro takie elementy jak spojler tylni "daszek" oraz dokładki zderzaka przedniego (dwa elementy), średnio po 150-170 pln?? jak to wygląda??, trzyma się??
szeryf Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Też myślałem o dokładkach przedniego zderzaka, ale doczytałem że są z laminatu, więc może być problem ze spasowaniem. A nawet jak się uda je ładnie zamontować, to przy byle otarciu o krawężnik pewnie pęknie :/
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kup sobie lepiej orginal to będziesz miał pewność że wszystko pasuje i będzie to jakoś wyglądało.w dziale sprzedam kolega miał na sprzedarz.ja kupiłem orginal i jestem zadowolony
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kiedyś zakupilem listwy ala S4 kiedyś z laminatu, krzywe i cholernie cieżko było spasowac. lepiej kupić ori i się nie denerwować przy montażu. Każdy ci tak powie
jacek28 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 a miales te listwy załozone aż taka tragedia?
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 jezeli chodzi o te imitacje listw to temat byl obszerny i nie ma porownania do orginalu.wiadomo ze za ori musisz wylozyc troche siana,ale za to jak ladnie wyglada.a te podrobki z allegro po malowaniu to marszcza sie jak skora na waclawie
krzyzyk Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja mam dokładkę zderzaka tylnego. Tak już było jak kupiłem. Na allegro takie nazywają się jako dokładka s4. Nie wiem czy z laminatu ale jakoś wcale nie peka nie wyciera się i nic się nie dzieje. Chociaż też bym wolał jakis oryginalny ale dobrze jest. Tylko u mnie to jest w b5.
mlody67 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Niestety jak to tanie zastępniki: wydasz kasę i potem będziesz żałował że jednak nie oszczędziłeś na oryginał.
krzyzyk Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 No ja nie miałem wyboru. Poleciałem na wygląd samochodu a w aukcji nic nie pisało że to dokładka. Na miejscu okazało się że dokładka a nie zderzak ale wziąłem ją i właśnie pisze że nic się nie dzieje, nie odkleja, nie pęka i wcale się nie pomarszczyla po malowaniu. Ale oryginał to oryginał. Wiadomo
krzyzyk Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 To nie takie proste na internęcie z komórki... Spróbuje wstawić jakieś zdjęcie tylko raczej mam takie z daleka ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- no i telefonem tego nie zrobie. Jutro jak znajdę chwilę to siąde do kompa i spróbuje załadować zdjęcie
Kuna Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Prawda jest taka że nie będzie to nigdy oryginał. Ale zależy na jaki zamiennik trafisz, są fatale ale są i dobrej jakości. Gwarantuję Ci że spora część osób z forum też ma takie w swoim samochodzie np listwy drzwiowe, lotki - tylko każdy boi się przyznać bo powiedzą że jeżdżą na laminacie Jak coś jest dobrze zrobione to będzie robiło swoją robotę obojętnie czy jest oryginalne czy też nie. A jak coś jest źle zrobione to choćby wyszło z ASO to będzie lipne.
krzyzyk Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 siara masz tak jak chciałeś. View image: 11092012062 Tylko się nie nie śmiać że wiocha bo zęby powybijam:decayed: he he kuna80 myśle że masz racje. Np moja była tak robiona z niemczech i sie trzyma. Jakoś nawet jak kobiecie siatke ogrodzeniową przestawiłem tyłem to nie popękało:grin:
siara Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 No progi wolał bym proste ale dokładka niczego sobie
krzyzyk Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 dzięki:) jak coś to klej może się ładnie przypasuje a wygląd będzie zmieniony:p
amaradaar Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 tak zaraz nie popęka trzeba konkret uderzenia żeby popękało ale co ori to ori
ucho.77 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja mam daszek nad klapą w avancie zamontowany z dalsza jest spoko lecz z bliska to już nie jest tak kolorowo, więcej bym już tego nie zamontował lepiej trochę poczekać i kupić ori
krzyzyk Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ale u Ciebie problem tkwi że daszek nie za bardzo pasuje do klapy czy złe zostało przyklejone? Sam robiłeś?
Rekomendowane odpowiedzi