pakotomasz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Korzystając z poniższej stronki, po wpisaniu VIN wyskoczyła mi informacja o akcji serwisowej (tandem pompa) dla mojego samochodu: Rückrufaktionen > Service für Ihren Audi > Audi Deutschland Kontaktowałem się z ASO w Bielsku-Bialej i faktycznie potwierdzili mi, że ta akcja jest aktualna i że jeśli poptrzebuję to mam się umówić pod takim a takim nr telefonu. Jak narazie nic z moja tandem pompą sie nie dzieje, ale chciałem zapytać czy korzystał juz ktoś może z tej akcji serwisowej i może sie podzielić informacjami?
pakotomasz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tego to nie wiem. Wpisalem nr VIN na tej niemieckiej stronie w poprzednim moim wątku i wyskoczyło mi info, że akurat dla tego samochodu jest akcja serwisowa na tandem pompa. Pewnie nie jest też regułą, że dla wszystkich AVF to dotyczy, sprawdź po VINie.
Ponio1767 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mi to samo wyskoczyło, o co kaman ??
pakotomasz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zadzwoń do najbliższego ASO i powiedz, że dzwonisz w sprawie akcji serwisowej tandem pompy. Podasz im VIN, zweryfikują czy dotyczy twojego samochodu i możesz się umawiać na ewentualną wymianę, ale o szczegóły to musisz już ich zapytać. Powinno to być chyba darmowe, ale ... zapytaj jak będziesz dzwonił i daj potem znać
marokruk Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 U mnie wyświetliło się "ist von keiner Aktion betroffen oder die Fahrgestellnummer ist uns nicht bekannt" i wujek google podpowiedział mi że to znaczy "nie ma wpływu wszelkich działań lub numer podwozia nie są znane"
pakotomasz Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Widocznie nie ma żadnej akcji serwisowej przewidzianej do twojego samochodu. Możesz ewentualnie zadzwonić do ASO i zapytać czy jest jakaś akcja czy nie.
Duch^ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 To ciekawe pewnie chodzi o słynny króciec hamulcowy który się rusza i przepuszcza Szkoda podobno mojego awx-a nie dotyczy
Dranek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Podejrzewam, że jeżeli mają to wymienić gratis to musisz im okazać książkę serwisową prowadzoną do dnia dzisiejszego.
Duch^ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Raczej wątpię bo wykryli wadę fabryczną którą sami zrobili
Rekomendowane odpowiedzi