Gość rob Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 piwo z Van Pura za bardzo mi nie podchodzi, alee Karpackie Super Mocne daje radę :th:
pet3r Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 polecam Żywe - do kupienia w Piotrze i Pawle oraz w Almie - bez konserwantów, 3 tygodnie ważności, na żywych kulturach drożdży.
krajek_007 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 odaradzam piwo AMSTERDAM (holenderskie) - smakuje jak połączenie piwa, wina i wódki dobry jest niemiecki RADEBERGER oraz wszystkim kolegą polecam spróbować piw Belgijskich - jako jedyne na świecie dojrzewają w beczkach jak wino i również jako jedyne na świecie powstają w wyniku górnej fermentacji - nigdzie indziej na świecie taka fermentacja się nie udaje - proby podejmowano w różnych miejscach na Ziemii ale tylko w Belgii to działa od kilku wieków :th:
audia4s4 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 to ja tutaj Was zaskoczę....Hit nad hitami - "Imperator" z biedronki za 0,69zł...przebije ktoś? Aha...jeszcze tego nie próbowałem, bo się boję...;D Kurde musze isc dzis do biedrony i zobaczyc ten wynalazek
krzyniek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Perla jest perła jest taka bo jest chmielowa
ykk Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 krzyniek ciekawe czy to kiedy kolwiek, chociaz lezalo kolo chmielu..
krzyniek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 krzyniek ciekawe czy to kiedy kolwiek, chociaz lezalo kolo chmielu.. tego to najstarsi górale nawet nie wiedzą
niewiarek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 a ja polecam Złoty Hrad ciemny - dobrze sponiewiera :>
Kolkov Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 ja polecam TO - http://www.newcastlebrown.com/home/ , jest do kupienia w PL. Dla mnie bomba tylko trochę drogie... Polecam jeszcze Dawne, jasne i niepasteryzowane ma ok 8%vol
m@riucha Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mi smakuje Kasztelańskie, Łomża export i z czeskich Smadny Mnich otwierany ze strzała. Jako ciekawostka link do kolekcji kapsli mojego kumpla, najlepsze jest to że koleś nie ma wcale brzucha pomimo że CZĘSTO pije brovarek: http://big.photos.nasza-klasa.pl/2315323/3/main/43c82f40c4.jpeg
DAWIDBORI Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 koledzy piliscie Brackie takie swieze lane :th: pychotka
Reggi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 perła jest taka bo jest chmielowa krzyniek ciekawe czy to kiedy kolwiek, chociaz lezalo kolo chmielu.. Jak to nie Zimna Perła w upalny dzień to orgazm bez trzymanki
krzyniek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 perła jest taka bo jest chmielowa krzyniek ciekawe czy to kiedy kolwiek, chociaz lezalo kolo chmielu.. Jak to nie Zimna Perła w upalny dzień to orgazm bez trzymanki -czytać gleborzut [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2008, 09:12 _________________________________________________właśnie jestem po takiej "zimnej Perle " (bo nic innego nie miałem) i o dziwo dobrze mi poszła, chyba byłem strasznie spragniony :gwizdanie:
ykk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Peroni Nastro Azzurro zdecydowanie odradzam..
Kaśka Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 koledzy piliscie Brackie takie swieze lane :th: pychotka Popieram, jak w broważe żywieckim się do niego dorwałam to mnie prawie wynosili.
loco87 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ostatnio sprobowalem desperadosa i Jakbym mial wiecej floty to tylko bym je pil Najgorsze odkrycie to volt maximus strzelec wojak (omg toz to mega siur jest) królewskie debowe i cos napewno jeszcze pilem ale tego juz nie pamietam....
ykk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Pilem ostatnio Desperados i powiem tak: szkoda mi tych 4 zlotych.. Wolal bym wypic Okocimia Mocnego..
Reggi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 -czytać gleborzut [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2008, 09:12 _________________________________________________właśnie jestem po takiej "zimnej Perle " (bo nic innego nie miałem) i o dziwo dobrze mi poszła, chyba byłem strasznie spragniony :gwizdanie: Nie..to jest po prostu dobre piwko :th: Peroni Nastro Azzurro zdecydowanie odradzam.. Dlaczego ... mnie tam własnie smakuje Pilem ostatnio Desperados i powiem tak: szkoda mi tych 4 zlotych.. Wolal bym wypic Okocimia Mocnego.. Nie piłem...wole Corone , albo Millera ..aczkolwiek ten drugi musi być mocno zimny
Rekomendowane odpowiedzi