PIIEETTRRAASS Opublikowano 22 Marca 2021 Opublikowano 22 Marca 2021 Podpinam się do prośby o informację jak to zrezac aby to miało ręce i nogi. Linki padly
Yarokot Opublikowano 23 Marca 2021 Opublikowano 23 Marca 2021 Chwila szukania: a4-klub.pl - bebzo28 - Chomikuj.pl CHOMIKUJ.PL a4-klub.pl • pliki użytkownika bebzo28 przechowywane w serwisie Chomikuj.pl • podlaczenie przeciwmglowch pod ori przekaznik.jpg, Montaz Fotochrom A4 B5 95 01.doc
PIIEETTRRAASS Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 Panowie mam problem otóż założyłem licznik z fisem i nie działa mi prędkościomierz , test w vcds wychodzi normalnie , a podczas jazdy nie pokazuje prędkości :/ błędów brak . Licznik zmieniony z VDO kostki 32 /32 10 pinów , na VDO kostki 32/ 32 / 20. W nowym liczniku nic poza podłączeniem czerwonej kostki i adaptacja immo nie robiłem . Z schematów które udało mi sie tutaj znaleźć wychodzi że nie mam kabla od wejścia prędkościomierza pin 28 . Autko z 99r silnik AFN sterownik na podwójnej kostce .
venom85 Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 Cześć, włożyłem do mojej A4 1.9 tdi licznik VDO z 2.5 tdi z 2000 roku. Wcześniej miałem licznik Jaeger-a. Moje Audi jest z 1999 roku. Oba liczniki mają zieloną i niebieską wtyczkę plus VDO ma szarą bo ma Fisa. Nie kumam za bardzo, które piny w kostkach mam przełożyć. Nie działa mi prawy kierunek na liczniku, obrotomierz i nie mogę połączyć się z kompem VCDSEM. Pamięta może ktoś z Was co należy zrobić? Dodam, że mam immo wyłączone w kompie więc ten temat odpada. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi