sbenios Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam. Chodzi o auto z profilu. Jako, że mam nagrzewnice bez klimy sterowaną manualnie, mam możliwość wymiany ją na taką, gdzie sterowanie odbywa się za pomocą klimatronika. Wiem, że do 97 czy 96 nagrzewnice się różniły i nie będą pasować do mojego auta. Ale czy później one wszystkie są takie same i nie ma różnicy czy diesel czy benzyna? Ewentualnie wie ktoś jaki numer powinny posiadać, żeby pasowało?
OLIVER Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam. Chodzi o auto z profilu. Jako, że mam nagrzewnice bez klimy sterowaną manualnie, mam możliwość wymiany ją na taką, gdzie sterowanie odbywa się za pomocą klimatronika. Wiem, że do 97 czy 96 nagrzewnice się różniły i nie będą pasować do mojego auta. Ale czy później one wszystkie są takie same i nie ma różnicy czy diesel czy benzyna? Ewentualnie wie ktoś jaki numer powinny posiadać, żeby pasowało? według etki to są takie same czy disel czy benzyna ...zresztą popatrz sam
sbenios Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dzięki bardzo. Czyi wychodzi na to, że nagrzewnica obojętnie jaka z silniczkami podejdzie bez problemu? Tylko zasilanie pod silniczki i podłączenie pod klimatronik do nawiewu?
pawelwor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jaka nagrzewnica z silniczkami?? W b5 nagrzewnica jest zwykla chlodniczka z wyjsciem na dwa weze. A jesli chodzi o silniczki klap to juz trzeba miec cala obudowe z parownikiem, czujnikami, silniczkami i klumatronikiem zeby to dzialalo.
sbenios Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 No właśnie o to mi chodzi, żeby na kapach był silniczki, czy wymieniając moją wszystko jest p&p i tylko trzeba pobawić się w podłączenie tego do klimatronika.
pawelwor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie jestem pewien, ale jesli chcesz z silniczkami to u Ciebie trzebaby jescze wymienic cala obudowe parownika, wiekszosci czujnikow nie masz i pewnie paru innych rzeczy.
Rekomendowane odpowiedzi