Sensei Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Moze minecraft? Czy dalej ma niewyobrazalne parametry? Poczytaj tu: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Intel_Sandy_Bridge_-_wydajnosc_zintegrowanych_ukladow_graficznych-3664.html
Tzieland Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Artykul spoko ale mi to nie pomaga. Ja takich ukladow graficznych i procesorow nie mam Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Sensei Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Artykul spoko ale mi to nie pomaga. Ja takich ukladow graficznych i procesorow nie mam Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka A co tam u Ciebie siedzi ?
Tzieland Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 A jednak ta kartka HD 2000/3000 Nawet nie bylem tego swiadom. Dobra pytanie z innej beczki. Do jakiej karty niezintegrowanej mozna to przyrownac? Bo gry zawsze maja podane minimalne wymagania z karta graficzna wlacznie, ale jest to zawsze karta niezontegrowana. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Krumak Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Panowie czy jest sens przesiąść się z dysku SSD na M.2?? Konkretnie chodzi o zmianę z Samsunga PRO 850 na PRO 950?? Czy w codziennym domowym użytku odczuje się jakąś różnicę??
marcinwhite Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 W codziennym użytkowaniu nie będzie odczuwalnej różnicy w porównaniu ze zwykłym SSD. Główna różnica jest w interfejsie. SATA vs PCI-E. Różnica w szybkości jest spora, ale zobaczysz ja tylko przy operacjach na dużych plikach. Czas dostępu w obu przypadkach jest bliski 0ms. via Nexus6@Tapatalk
insane_Infinity Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 ASUS STRIX ROG 1080 GTX zakupiony i już siedzi u mnie ..powiem że jest KOX
maniek2408 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Panowie zakupiłem lapka i bd miał 2 pytanka do was.1 co myślicie na temat jego parametrów : LENOVO Y700 WIN 10 64 BIT,PROCESOR intel® core(M) i5_6300HQ CPU2.30GHZ (4CPUS) Ram 8g NVIDIA GEFORCE GTX 960M.2 PYTANIE :czasami na win 10 zdarza mi się że się zawiesi ,albo obraz zginie na chwilę i się pojawi co może być przyczyną System mam cofnięty do ustawień fabrycznych i też czasami go zamulić potrafi np.przy logowaniu się jak się uruchamia .
marcinwhite Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Lapek zły nie jest Nawet w coś pograsz. Co do ekranu - prze instaluje sterowniki karty graficznej. Ściągnij właściwe ze strony nVidia. Jeśli dalej będzie to samo się działo to jeszcze sterowniki do karty zintegrowanej (że strony producenta laptopa). A jeśli i to nie pomoże to rozmawiaj z pomocą techniczną. A co do zamulania - może poprostu doladowuje jeszcze sterowniki etc i go przycina na moment. Chyba ze trwa to dłużej niż kilka sek? via Nexus6@Tapatalk Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez marcinwhite
maniek2408 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Panowie co może oznaczać i jak ewentualnie naprawić w laptopie,wyświetla mi się co pewien czas błąd.Sterownik ekranu przestał odpowiadać,ale odzyskał sprawność .Sterownik ekranu Intel HD Graphics Drivers for Windows 8®
marcinwhite Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Najlepewniej oznacza problem ze sterownikiem zacznij od prze instalowania go. Poszukaj a stronie producenta i dobierz do modelu laptopa i wersji systemu. Jeśli masz laptopa z dwoma kartami graficznymi to jeszcze sterowniki do chipsetu. Ewentualnie możesz pogooglowac za problemami tego modelu laptopa z Windows 8 - mam na myśli że może system się gryzie i istnieje na to łatka w bazie M$ Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
maniek2408 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 dzęki za info ,popatrze może ogarnę
moniuh Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Panowie co może oznaczać i jak ewentualnie naprawić w laptopie,wyświetla mi się co pewien czas błąd.Sterownik ekranu przestał odpowiadać,ale odzyskał sprawność .Sterownik ekranu Intel HD Graphics Drivers for Windows 8® masz tu: http://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html?iid=dc_iduu automat do sciagania driverow do podzespolow Intela. skorzystaj z tego. Panowie zakupiłem lapka i bd miał 2 pytanka do was.1 co myślicie na temat jego parametrów : LENOVO Y700 WIN 10 64 BIT,PROCESOR intel® core(M) i5_6300HQ CPU2.30GHZ (4CPUS) Ram 8g NVIDIA GEFORCE GTX 960M.2 PYTANIE :czasami na win 10 zdarza mi się że się zawiesi ,albo obraz zginie na chwilę i się pojawi co może być przyczyną System mam cofnięty do ustawień fabrycznych i też czasami go zamulić potrafi np.przy logowaniu się jak się uruchamia . Na sieci jest sporo tematow dotyczacych zawiech z win10 + nvidia. warto zainstalowac najnowszy sterownik i do tego wylaczyc dodatkowe serwisy nvidii do stremowania itp. na pewno da to wiecej FPS
maniek2408 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) do tego wylaczyc dodatkowe serwisy nvidii do stremowania tzn jak je wyłączyć ,najnowsze sterowniki NVIDIA mam ,a nadal wyskakuje sterownik ekranu i jak by zwiechę wyłapywał na chwilę komputer . ps IntelÂŽ Driver Update Utility nie mogę go pobrać dochodzi do 99 procent i wyskakuje że nie można pobrać Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez maniek2408
moniuh Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 do tego wylaczyc dodatkowe serwisy nvidii do stremowania tzn jak je wyłączyć ,najnowsze sterowniki NVIDIA mam ,a nadal wyskakuje sterownik ekranu i jak by zwiechę wyłapywał na chwilę komputer . ps IntelÂŽ Driver Update Utility nie mogę go pobrać dochodzi do 99 procent i wyskakuje że nie można pobrać Otwierasz manager zadan -> ctrl+alt + del zakladka serwisy (jesli nie ma to more details/ pokaz wiecej) i tam na dole bedzie otworz serwisy na liscie znajdz nvidia cos tam i we wlasciwosciach zmien na disable/ wylaczone po restarcie nie powinno byc uruchamiane juz
maniek2408 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 do tego wylaczyc dodatkowe serwisy nvidii do stremowania tzn jak je wyłączyć ,najnowsze sterowniki NVIDIA mam ,a nadal wyskakuje sterownik ekranu i jak by zwiechę wyłapywał na chwilę komputer . ps IntelÂŽ Driver Update Utility nie mogę go pobrać dochodzi do 99 procent i wyskakuje że nie można pobrać Otwierasz manager zadan -> ctrl+alt + del zakladka serwisy (jesli nie ma to more details/ pokaz wiecej) i tam na dole bedzie otworz serwisy na liscie znajdz nvidia cos tam i we wlasciwosciach zmien na disable/ wylaczone po restarcie nie powinno byc uruchamiane już hehe owszem owszem ale u mnie wchodzę w menadżer zadań niema ani zakładki serwisy ani pokaż więcej .Pokazuje parę nvidia ale nic nie mogę z tym zrobić
moniuh Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 dobra to sktót logo windows + r wpisz services.msc enter/ok to bedzie wlasnie oczekiwane okno do konfiguracji serwisow
maniek2408 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 dobra to sktót logo windows + r wpisz services.msc enter/ok to bedzie wlasnie oczekiwane okno do konfiguracji serwisow zrobiłem jak napisałeś i pokazuje że nie ma nic takiego.może jak coś to piszmy na pw żeby tu tematu nie zaśmiecać
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Wejdź mu na kompa przez teamwiever i ustaw co trzeba
Rekomendowane odpowiedzi