Reggie Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 WITAM POSTANOWIŁEM ZAPREZENTOWAĆ DZIŚ SWOJĄ AUDICZKĘ POSIADAM JĄ JUŻ 7 LAT ROK PRODUKCJI: 1999 POJEMNOŚĆ SILNIKA: 1900 CM3 SKRZYNIA BIEGÓW: MANUALNA NAPĘD: FWD TYP: KOMBI KOLOR: GRANATOWY PRZEBIEG: 300 TYS MOC SILNIKA: 140KM/300NM RODZAJ PALIWA: DIESEL LICZBA DRZWI: 4/5 WYPOSAŻENIE: ABS, ALUFELGI, AUTOALARM, CENTRALNY ZAMEK, CLIMATRONIC, ELEKTRYCZNE SZYBY + DOMYKANIE, PODGRZEWANE ELEKTRYCZNE LUSTERKA, HAK, IMMOBILIZER, REFLEKTORY KSENONOWE, PODUSZKI POWIETRZNE, RADIO CD, TEMPOMAT, WSPOMAGANIE KIEROWNICY, ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY NOKIA WYPOSAŻENIE DODATKOWE: LAMP PRZEDNIE: ANGEL EYES BLACK (SOCZEWKA+RINGI), XENON 8000K, KIERUNKOWSKAZY BLACK, LAMPY TYLNE: RED WHITE, GRILL JOM BLACK, PRZYCIEMNIONE WSZYSTKIE SZYBY Z ATESTEM 80%, USUNIĘTA TYLNA WYCIERACZKA, KLUBOWE RAMKI NA TABLICE REJ AUDIO: RADIO: PIONEER 6000 MP, FABRYCZNE GŁOŚNIKI PRZÓD I TYŁ, WZMACNIACZ: CARPOWER HPB 1502, SUBWOOFER: INFINITY REF 1250W, OKABLOWANIE DIETZ 20MM, WYCISZENIE DRZWI MATAMI FELGI: LATO: 17" 8" ET 35 AEZ VALENCIA - OPONY: PIRELLI PZeroRosso MO 45/225 ZIMA: ORYGINALNE AUDI 15 - OPONY: FULDA MONTERO 3 65/195 SILNIK: CHIP TUNING W PABIANICKIEJ FIRMIE ALL TUNING TECHNOLOGY: 140KM/300NM ZROBIONE W TYM ROKU: KOŁO DWU MASOWE + SPRZĘGŁO SACHS WSZYSTKIE WAHACZE REGENERACJA ROZRUSZNIKA ŚWIECE TERMOSTAT AMORTYZATORY TYŁ SPRĘZYNY TYŁ KOŃCÓWKI DRĄŻKÓW POMPA WSPOMAGANIA PASEK KLINOWY KRÓCIEC WYMIANA FILTRÓW + OLEJ DO ZROBIENIE: CHŁODNICA KLIMATYZACJI + NAPEŁNIENIE + PASEK WYMIANA ROZRZĄDU + POMPY WODY POLEROWANIE AUTA
JulianSR Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Widze przod jak u mnie reflektory jak i u mnie i grill taki sam. Ladne fele. Ladna sztuka jak dla mnie za wysoko troche ale dobrze jest.
radimm Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 to może ja napiszę co mi się nie widzi - grill - lampy przód - lampy tył - trochę w dół ją robiłeś jakiś program? czy box? jakieś plany masz co chcesz jeszcze zrobić przy niej? szerokości
enzo83 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ładna sztuka!Ale za lampy to ci się oberwie:)no i rocznik na pewno nie 99,bo byłby to polift,a na zdjęciach widać,że przedlift,no co najwyżej po pierwszym lifcie.A i skąd te 140 km?Jakiś chip?
OLI_B5 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 99 były jeszcze w przedlifcie, auto ładne
Reggie Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 dużo jeżdżę po naszych polskich dziurawych drogach, więc inne zawieszenie odpada auto jest z lutego 99 r. (chyba w połowie roku 99 weszła wersja po lifcie) auto zostało z chipowane w firmie All Tuning Technology w Pabianicach
tobi665 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 bo szukam czegoś takiego tylko ze 16'
JONNYxPL Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 fajna Gablota:) ale wymien te tylne lampy na II polift:) beda lepiej pasowac:)
Reggie Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 hmmm...nie podobają mi się najlepiej jakby były jakieś czarne na rynku
Marc!n Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Fajny avancior choć te szybki to trochę za ciemne. Kominy spolerować i hak out i tył nabierze wyglądu. Na froncie lepiej wyglądałyby i pewnie też świeciły polifty, które zawsze można czarnym matem potraktować.
Reggie Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 dzięki hakowi miałem tylko porysowany zderzak i dolną dokładkę a kobitka trochę gorzej więc wolę mieć hak niż walone autko co do tłumików to myślę, żeby jeszcze na drugą stronę założyć, więc wtedy o tym pomyślę chociaż nie wszystko ładne co się świeci miało być czarno i niech czarno pozostanie więc lamp na pewno nie zmienię a tym bardziej nie będę używał sprayu ewentualnie autko przejdzie małą metamorfozę na grillu przyczepiony "Mały Głód Danio", słupki drzwi, tylna "lotka" na klapie, wgłębienie pod tablicą rej tył - kolorowe stickery i felgi na czerwoną perłę ale to daleko przyszłość!!! ---------- Post dopisany 02-02-2013 at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany 29-01-2013 at 16:38 ---------- W kwietniu prawdopodobnie auto zostanie wystawione na sprzedaż!!! Wszystko zostanie wymienione, ponieważ jeśli nie dostane za nią z wszystkim 14 tys nie sprzedaje możliwość kupienia bez lamp, kierunkowskazów, grilla, sprzętu audio i felg 17" za 11 tys każdy dobrze wie, że koszt tych rzeczy łącznie z chipem przekroczy 5 tys nie mówiąc już o wielu nowych rzeczach zrobionych w aucie
Rekomendowane odpowiedzi