cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czy ktoś z forum orientuje się jakie są koszta takiej kontroli i jak to wygląda? Przykładowo dla 5 aut osobowych+ 5 dostawczaków
assist Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 siema, Let me google that for you popraw byka w temacie pzdr. assist
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 kurcze chyba zle sprecyzowalem pytanie ;/ wlasciwie to chodzi mi o to czy ktos ma z tym doczynienia na co dzień jak taki monitoring wygląda od kuchni... tzn co między innymi widzi "kontrolujący" i takie tam?
blejk83 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Chocby to czy silnik jest odpalony, tak ma szwagier w aucie(podobno:whistling:)
talib1990 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 -stan paliwa oraz krzywą wykresu spalania ( szybki dołek = ktoś ci dmucha zbiornik ) -prędkość - stan pojazdu ( jedzie czy stoi ) - czy silnik jest odpalony - pozycje - można sprawdzić o której godzinie gdzie byłeś -temperature z czujnika ( używane np. w chłodniach )
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 o to juz cos wiem jaki jest koszt czegos takiego? jest to mozliwe do zalozenia w starym aucie? Mercedes Bus z 1994r?
talib1990 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 jest wszystko do ogarnięcia najczęściej masz jednorazowy zakup i montaż urządzenia ( ew. dzierżawa) + miesięczny abonament
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 jakie są uśrednione koszta takiej imprezy?
wiedzmin Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 w starym aucie bedzie mniej informacji niz w nowych opartych na CANie.. a informacji uzyskanych z GPSa jest naprawde ogrom. ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- a tu masz przykładowy zestaw raportów Raport tras Raport przejazdów i postojów Raport postojów Raport zużycia paliwa Raport tankowań i upustów Raport ekonomii jazdy Raport państwo-dystans-czas Raport Polska wjazd-wyjazd Raport historii komunikatów Raport kierowców Raport prędkości maksymalnych Raport jazdy służbowej / prywatnej Raport alarmów Raport temperatury Raport motogodzin Raport tachograf-pojazd Raport pojazd-strefy Raport odwiedzin punktów dla harmonogramu
YOGI3000 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Czy jest na forum osoba która siedzi w tym temacie? Jesli tak to proszę PW. Mam kilka pytan dotyczące takiej kontroli gps.
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Yogi szukaj goscia o nicku matysaudi80 on na codzien siedzi w tym temacie moze Ci cos pomoze Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
izka7878 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 U mnie w ciężarówce pokazuje "staremu" nawet ile razy używam rozrusznika i pedału hamulca
Lu-Gi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Z tego co wiem to są różne GPS'y tzn zależy oczywiście od ceny, moj boss płacił za sztuke 2000zł i do tego masz 120zł abonamentu miesiecznie, Widzi tak -wykres jazdy (cos jak tacho) -aktualne i średnie spalanie -czy silnik jest odpalony -czy stacyjka jest przekręcona -czy drzwi są zamkniete czy otwarte (czy są zaryglowane czy nie to też widzi) -oczywiście widzi godzine tankowania ile zalałeś paliwa oraz ile aktualnie jest w zbiorniku ( w % nie w litracch) -czy reczny jest zaciagniety też widać -gdzie auto było w przeciągu ostatniego pół roku tez można sprawdzić i dużo dużo innych rzeczy jeszcze mozna sprawdzić to tylko zależy jakie się kupi urządzenie
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 ale powiem wam ze na paliwe idzie oszukac taki GPS :decayed:pewnie zalezy jaki ale u mnie daje rade
Rekomendowane odpowiedzi