Pzwmichal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Od kilku miesięcy mam ułamany "cyngiel" blokujący klapkę do schowka w tylnej klapie B7. Strasznie mnie to denerwuje, podkładam jakieś kartoniki ale wszystko wypada. Może mógłby ktoś pomóc namierzyć ten element, na pewno jest on wymienny bo jest na zatrzask. Chodzi mi o sam języczek.
siwy2326 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 4B9 867 899 rygiel obrotowy do samochodow z troj. ostrzeg.
Hatek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Szukaj w aso ja placilem za mój chyba 4 zl:-)
shakal Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Też to wymieniałem Ja nie wiedziałem jaki numer części więc wymontowałem złamany rygiel i pokazałem kolesiowi w serwisie i wytłumaczyłem od czego jest. Koszt 3.80 zł
Hatek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 u mnie w ASO w Bielsku jak powiedziałem że chodzi o zamkniecie tej klapki to odrazu wiedział o co chodzi wiec numer niepotrzebny to jest czesty problem
Rekomendowane odpowiedzi