Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pompa do spuszczania paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego tobie która bardziej pasuje?bo ta druga jest nawet fajna.sam bym ja kupił.

Opublikowano

Ja mam tą pierwszą na 12V , pompuje mega szybko, wydajność 36l na min. w b5 2 min i masz pusty zbiornik:decayed: Jest solidnie wykonana, jeżeli potrzebujesz dobrej pompy i na dlużej to szczerze polecam, jeżeli na 1-2 razy kup se taką za 10zł na wiertarkę:wink:

Opublikowano

I co chłopy, teraz pewnie po kupnie pompki jezdzicie za darmo ?:D

Opublikowano

heh wiedziałem że zaraz trafi się taki co głupi tekst rzuci:facepalm: Jak komuś potrzebna to pyta, a niektórzy od razu jakiś lewy interes w tym widzą:cool1:

Typowa mentalność Polaka:facepalm:

Opublikowano

heh wiedziałem że zaraz trafi się taki co głupi tekst rzuci:facepalm: Jak komuś potrzebna to pyta, a niektórzy od razu jakiś lewy interes w tym widzą:cool1:

Typowa mentalność Polaka:facepalm:

zawsze sie znajdzie taki.

Opublikowano

DiAMOND tylko słuchaj, jak już kupisz tą pompkę z pierwszego linka, to pamiętaj, używaj tylko do ropy, do niczego innego, bo zatrzesz ;) może to i dziwne, ale tak jest. Zresztą na samej pompce powinno być to napisane, a jak nie, to w instrukcji obsługi.

Opublikowano
DiAMOND tylko słuchaj, jak już kupisz tą pompkę z pierwszego linka, to pamiętaj, używaj tylko do ropy, do niczego innego, bo zatrzesz ;) może to i dziwne, ale tak jest. Zresztą na samej pompce powinno być to napisane, a jak nie, to w instrukcji obsługi.

Racja:good: Zapomniałem to napisać, benzyna jest za sucha do tej pompki i szybko ją zatrzesz pompując co innego niż ropa:hi:

Opublikowano

samumu mozna zrobić taką pompkę np z busa iveco na szrocie kupić pompkę(bardzo wytrzymała) i dołożyć kable oraz węzę :wink:

Opublikowano

Większość rzeczy można samemu wykonać, tylko pytanie jak będzie z wydajnością i czy to jest opłacalne. Tu w zestawie masz wszystko praktycznie co potrzeba: przewód, pompkę, króćce, żabki itp... (no oprócz węży):wink:

Opublikowano
samumu mozna zrobić taką pompkę np z busa iveco na szrocie kupić pompkę(bardzo wytrzymała) i dołożyć kable oraz węzę :wink:

z iveco powiadasz.musze zobaczyc jak ona wyglada.moze bym taka zrobił.:hi:

Opublikowano

pompka zawsze się przyda sam spuszczałem niegdyś na orlenie siara jak h.. jednak pompka się przydała by benzyne z diesla wyssać. zdecydowanie ta druga miej miejsca bedzie zajmować

Opublikowano

Oczywiście, że będę używał do diesel a po drugie będę używać rzadko raz na miesiąc czyli najlepszym wyborem jest najtańsza opcja na wiertarkę jak na tej aukcji Pompka pompa do spuszczania paliwa na wiertarkę (2923782298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. poza tym do tych powyższych pomp nie mam pewności co do wydajności na dłuższy czas czy po jakimś czasie nie padną...

Opublikowano

Czlowiek dla zartu pisze, a ci od razu mysla ze na powaznie .... tak, kupilem wlasnie ta pompke i dzis w nocy ide po paliwo....bede szukal tylko audiczek klubowiczow i wysysal im paliwo z baku

Ale jad lubicie wylewac na forum.

Opublikowano

Kupiłem taką pompkę i jest OK

szablon_