LUKASZ1989 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja bym zrobił białe w pozostałych przypadkach nie widać tej felgi albo wygląda tak jak by była uj***na. Jak pójdziesz w ciemn kolor to wywal te chromy z lusterek bo to jakoś nie będzie pasowało:thumbdown:
McGiver Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 hello kitty hehe, dla mojej młodszej córki by się spodobało
grzes1150 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Grafit jednak zlewa się z tym kolorem nadwozia Czerń ale nie w macie tylko połysk
McGiver Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Grafit jednak zlewa się z tym kolorem nadwozia Czerń ale nie w macie tylko połysk Pół-mat tak, połysk nie bardzo; mam złe wspomnienia, bo jak mi sie felgi swieciły to i opony smarowałem silikonem cały czas A jak klocki troszke przypylą to i nie bedzie widać przynajmniej a w tej miałem spokój
variocustoms Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Fele możesz zrobić Plasti Dip'em, Gun Metal ładnie pasuje, białe też Zdjęcia na osi czasu | Facebook
ADAM12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 tak jak się koledzy wypowiadali, grafit półmat, będzie się dobrze komponował ze srebrną budą, sam tak mam
McGiver Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 tak jak się koledzy wypowiadali, grafit półmat, będzie się dobrze komponował ze srebrną budą, sam tak mam jak masz jakąś fotkę to wrzuć ją tu.
ADAM12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 akurat w tym momencie nie dysponuję aktualnym zdjęciem, ale tu można coś znaleźć Galeria - Kategoria: Auta po renowacji cz.2
McGiver Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Białe są fajne tysz, ale myć mi się ich co drugi dzień, to nie chce
fantowski Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Białe są fajne tysz, ale myć mi się ich co drugi dzień, to nie chce a to po błocie jeździsz, że masz je myć codziennie? nie pisz tak, że Ci się nie chce bo aż wstyd..
marcin303 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Też uważam że biały najlepiej pasuje.
McGiver Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Białe są fajne tysz, ale myć mi się ich co drugi dzień, to nie chce a to po błocie jeździsz, że masz je myć codziennie? nie pisz tak, że Ci się nie chce bo aż wstyd.. nie chodzi o błoto, tylko o pył z klocków hamulcowych, karcher za bardzo go bez chemii nie chce brać
fantowski Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Białe są fajne tysz, ale myć mi się ich co drugi dzień, to nie chce a to po błocie jeździsz, że masz je myć codziennie? nie pisz tak, że Ci się nie chce bo aż wstyd.. nie chodzi o błoto, tylko o pył z klocków hamulcowych, karcher za bardzo go bez chemii nie chce brać kolego jak dbasz tak masz chemia i jazda popatrz ile osób sugeruje CI białe
McGiver Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 a co na to powiecie? czarne za***iście sie prezentują, buda ten sam kolor w zasadzie.
Rekomendowane odpowiedzi