tobi665 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 witam Od jakiegoś czasu zauwazyłem ( lub tylko mi sie wydaje) że przez drzwi kierowcy czyli przez uszczelki wiecej hałasu dociera do mnie w samochodzie. Słychać podmuchy jak samochód przejeźdża obok mnie zdecydowanie głośniej niż kiedyć. Czy da sie wyminić te uszczelki? Macie moze jakieś sposoby zeby to naprawić czy tylko wymiana? Gdzie kupić całą uszczelke?
Szarik Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Mozesz wymienic uszczelke ale to nie zawsze pomaga,najlepiej wpierw wyregulowac ramke drzwi.Opis powinien byc na forum.
tobi665 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 znaczy dociagnąć zamek zeby bardziej sie zamykały?? tego bolca przesunąc co jest na słupku?
kujawaPGN Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 jeżeli szpary wokół drzwi masz ok i nie są opuszczone to zostaje troche siłowo do tego podejść i "podoginać" drzwi
tobi665 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 znaczy drzwi kierowcy tak jakby są opadnięte o jakieś 2-3mm(widze to po górze drzwi) a szpary raczej równe i drzwi bardzo delikatnie sie zamykają a jeszcze delikatniej otwieraja
kujawaPGN Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 aaa no to trza wyregulować drzwi, ja mam też opuszczone, ale z tym podjadę do znajomego blacharza
Rekomendowane odpowiedzi