sławek85 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie czy ktoś maił do czynienia z klockami firmy TEXTAR. Czy ich jakość jest dobra? Proszę o opinie
OLIVER Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Według mnie mogą być..Choć na pewno ktoś napisze ze pylą .ze są lepsze.itd ja mam na tylnej osi i jest ok.....
sławek85 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja kupiłem na przód sprzedawca powiedział ze są dobrej jakość ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- Piszczą u ciebie te klocki lub pylą?
OLIVER Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Piszczą u ciebie te klocki lub pylą? Ja nie stwierdziłem większego pylenia .Jak pisałem mam je na tyle ,a tam siła hamowania jest mniejsza... Pisku też nie słyszałem żadnego ..a już mi się kończą .....dla mnie są
Homer Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Miałem w passacie, nie było żadnych problemów - felga czysta... Dobry zakup
Dev Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie czy ktoś maił do czynienia z klockami firmy TEXTAR. Czy ich jakość jest dobra? Proszę o opinie TXT to jedna z niewielu firm które produkują klocki na pierwszy montaż bez obaw montuj
sławek85 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Czyli sprzedawca dobrze doradził. Dziekuje
Kondzik Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 A ja się podepnę czy klocki ferodo premium są dobre?? bo coś czytałem że szybko się ścierają ?? chciałem zamontować tarcze i klocki ferodo na przód właśnie
kudalty66 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 A ja się podepnę czy klocki ferodo premium są dobre?? bo coś czytałem że szybko się ścierają ?? chciałem zamontować tarcze i klocki ferodo na przód właśnie a może ferodo premier??? jeżeli to te to tak, troche pylą ale dobrze hamują,.
Rekomendowane odpowiedzi