perman Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Pojechałem do wulkanizacji wymienić opony. Okazuje się że jedna z przednich opon jest o wiele bardziej zdarta od innych, ale równomiernie. Czy ktoś może mi tą kwestię wyjaśnić???
perman Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 geometria zależy od wahaczy bo trochę już klekoczą?
grabalaba Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 geometria zależy od wahaczy bo trochę już klekoczą? W takim razie najpierw zawiecha do zrobienia - później geometria
perman Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Opublikowano 9 Lipca 2008 W A4 podobno nie ustawia się geometrii, lecz tylko zbieżność.
.Pablo. Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 z tego co się orientuje to opony zawsze zdziera ale nie równomiernie przy luzach w zawieszeniu ale może w zawieszeniu wielowahaczowym jest inaczej
pawelc Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 a ja z tego co słyszałem, geometrie też się reguluje, belką..ale to po wielkim dzwonie.... a tak tylko zbierznośc...
Rekomendowane odpowiedzi