schiedel Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam Wlasnie odebrałem takie cuś: Wiem wiem znowu Brytyjczyk przebieg 55kmil 88tyskm, serwisowana generalnie z wyposazenia to tylko mmi 3g high bang olufsen (czy jak to tam sie pisze) xenony bi czy pojedyncze tego nie wiem, modow nie przewiduje po za zapewne wyrzuceniem z czasem dpf-a jak zacznie wariować Czy ktos mi moze powiedziec w jaki sposob upgradowac mapy PL ?? Widze ze jest cała europa na HDD ale polska nie jest aktualna, nie ma autostrady a2 calej od granicy do warszawy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 upgrade mapy polega na tym, że jedziesz do dowolnego zakładu z car audio i wgrywają Ci nową mapę u mnie kosztowało to (wraz z spolszczeniem MMI oraz zdjęciem blokady z DVD) 750zł. bo nie wiem czy wiesz, ale masz DVD.. które działa na postoju, a może działać w trakcie jazdy ja bym dołożył pakiet czerń bo na czerwonym robi mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ja bym dołożył pakiet czerń bo na czerwonym robi mega robotę Przepraszam nie rozumiem ?? Jeszcze jedno pytanie mnie nurtuje co to jest zaraz nad przyciskiem wyłączania start/stop, słabo widac na zdjeciu po lewej stronie gałki zmiany biegów jakies czujniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 pakiet czerń? pozbyć się chromów czyli relingów, ramek wokół szyb i na grillu.. np poprzez plasti dip żeby nie ściągać to jest chyba na monety.. sam się kiedyś zastanawiałem do czego to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 no tak na monety oczywiście - jeżeli o tych otworach mówimy np żeby pod ręką były do bramek na autostradzie ---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- ps. ładna myślałem też o takich felgach fajne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jeszcze jedno pytanie mnie nurtuje co to jest zaraz nad przyciskiem wyłączania start/stop, słabo widac na zdjeciu po lewej stronie gałki zmiany biegów jakies czujniki?? czujniki na drobne tylko Ci Funty nie wejdą chyba że 50p A z mapami audi to nie ma rewelki w Polsce ja mam 2012 i braki są duże może nowe które wyszły w 2013 będą pełniejsze... Gratki fury!!! masz jeszcze pakiet s-line zewnętrzny i wewnętrzny o ile dobrze i czarno widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jedziesz na święta? Mega kox fura:slina: To jest brilant rot(red)? W Anglii te farby zupełnie inaczej wyglądają. Świeci tam kiedyś słońce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 jedrekx: Zupełnie mi te chromy nie przeszkadzają, a wręcz sie podobają (żona zawszę sie ze mnie smieje iż nie mam gustu może coś w tym jest ) dziadek: Na szczęscie w UK nie ma jeszcze bramek co najwyżej do śmieciucha (MCdonald) sie przydadzą :] Poprzednik na prawdę umiał dobrze jeździć 88 tys km i żadnej rysy na felgach!! darecy: no tak jest to S-line, w srodku sie czuje jak w grobowcu z tym czarnym "sufitem" nadmienie iz przesiadłem sie z B6 w kolorze wnetrza kremowym a wiec szok jest :] griga-st: w ksiazce napisane Brilliant Red, a do polski jako że rodzina mieszka w Augustowie a wiec na samym koncu PL wybieram sie dopiero jak mam 3 tygodnie urlopu tym razem gonimy w lipcu a słońce w UK hm... może nie poruszajmy tego drażliwego tematu Ogolny: Czy serwis audi wgrywa nowe mapy ?? Jaki to jest koszt +- Co w zasadzie daje te 3G w nawigacji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 fajny kolor i fajny wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 coraz bardziej mi sie podoba audi w czerwieni. Gratuluje furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 piękny avancik, czerwony , fajny wypasik, gdyby tylko kiera była po właściwej stronie , gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ogolny: Czy serwis audi wgrywa nowe mapy ?? Jaki to jest koszt +- Co w zasadzie daje te 3G w nawigacji?? koszt 1200zl sama płytka plus ileś tam roboczogodzin instalacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desate Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 umieram z zazdrości ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 3G to m.in dysk 40 Gb , lepsza rozdzielczość ekranu który jest tez ciut większy bo ma 7 cali nie 6,5...poza tym budynki 3d , możliwość odtwarzania filmów , w polifcie nawet divixow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 3G to m.in dysk 40 Gb , lepsza rozdzielczość ekranu który jest tez ciut większy bo ma 7 cali nie 6,5...poza tym budynki 3d , możliwość odtwarzania filmów , w polifcie nawet divixow ... A słyszałem iż coś chrobocze w pulpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Fajne macie tam na Wyspach wypasy furka piekna , pogratulowac zakupu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Fajna bryka. Kierownicę ma trochę nie po chrześcijańsku:wink: ale ogólnie wypas. Gratulacje i bezawaryjności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Piękna No kurw..... na.czerwonego avanta nie ma uja we wsi. Piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Chyle czoła czarne szybki by się jeszcze przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Piękny czerwony diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi